program


Sommer i Tyrol
2

Sommer i Tyrol

Halløj på tyroler-hotellet – klassisk operette af Raphl Benatzky og Erik Charell.
 Læs mere

Billettyper


260.00 kr. - 360.00 kr.
3 Billettype(r)

DatoFolketeatret puster igen støvet af en kendt og elsket operette: Fra Frøken Nitouches kloster over Cassiopeias stjernehimmel rejser vi nu til de sydtyske alper til en munter Sommer i Tyrol.

Hér klinger de kendte og elskede toner fra sange som „Ja, ja, ja – nu kommer jeg“ og „Man kan vel ikke gøre for at man har charme“, mens der på gæstgivergården „Den hvide hest“ hersker en stemning af rent halløj på tyrolerhotellet. Overtjener Leopold har forelsket sig i værtinden Josepha, som er forelsket i undertøjsfabrikant Sülzheimer, som mest er forelsket i sig selv, indtil han møder den charmerende, læspende Clara.

Amorinerne flyver forvildede rundt over alpetoppene og vikler sig ind i en tvist mellem de konkurrerende fabrikanter Sülzheimer og Müller, om hvorvidt den nyopfundne undertøjs-heldragt skal knappes fortil eller bagtil. Først da selveste Kejser Franz Joseph træder til, finder både knapper og kærlighed deres rette plads.

Instruktør Rolf Heim har bearbejdet med en kærlig hilsen til komedieserien Halløj på badehotellet og et skævt blik på den danske filmversion af denne elskede, musikalske komedie.

FAKTA:

• Vær opmærksom på, at denne forestilling også henvender sig til en yngre generation.

• De gamle operettekomedier som Frøken Nitouche, Mød mig på Cassiopeia og Sommer i Tyrol har opnået kultstatus, også blandt de unge.

• Der medvirker tre musikere på scenen.

• I filmen Sommer i Tyrol (1964) af Erik Balling medvirkede en række af tidens populære skuespillere: Dirch Passer, Susse Wold, Ove Sprogøe, Lone Hertz og Karl Stegger.

• Operetten, med den originale titel Im weißen Rößl, havde urpremiere i 1930.

 

Instruktion og bearbejdelse: Rolf Heim

Scenografi: Sisse Gerd Jørgensen

Koreografi: Peter Friis

Musik: Ralph Benatzky

Libretto: Erik Charell

Musikalsk ledelse og arrangement: Nikolaj Heyman og Niels Søren Hansen

Kapelmester: Nikolaj Heyman

Musikere: Nikolaj Heyman, Tom Bilde, Niels Søren Hansen

Medvirkende: Meike Bahnsen, Mathias Flint, Karsten Jansfort, Søren Hauch-Fausbøll, Troels Malling, Clara Ellegaard, Rikke Buch Bendtsen, Kristoffer Sass, Troels Kortegaard Ullerup, Kristine Brendstrup m.fl. I alt 14 medvirkende (inkl. tre musikere)

Varighed: 2 timer og 20 minutter (inklusiv pause)

Producent: Folketeatret

 

PÅ PLAKATEN


Københavns Vikingemarked 2022

Kom til Taastrup og mød frygtindgydende vikinger på Københavns Vikingemarked.

Oplev en forgangen tid, hvor vikinger kæmper med rigtige våben, mens lyden af skindtrommer fylder dine ører og duften af…

Visit Odsherred

Velkommen til Odsherred.

Årets familieforestilling er en livlig og humoristisk version af den kendte fortælling om Robin Hood og hans bande. Der er…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.