program


Sommer i Tyrol

Sommer i Tyrol

Folketeatret har pustet støvet af den kendte og elskede operette: Sommer i Tyrol.
Den elskede operette foregår på ”Den hvide hest” i Tyrol, hvor der hersker en stemning af halløj på tyrolerhotellet.
Operetten er bearbejdet med en kærlig hilsen til Halløj på badehotellet og med et skævt blik til Erik Ballings populære filmversion af operetten Sommer i Tyrol.  Læs mere

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Tirsdag, 25. Oktober 2022 19:30

Folketeatret har pustet støvet af den kendte og elskede operette: Sommer i Tyrol, som foregår på gæstgivergården ”Den hvide hest” i de østrigske alper. Tonerne fra sange som ”Ja, ja, ja nu kommer jeg” og ”Man kan jo ikke gøre for at man har charme” klinger, mens der hersker en stemning af halløj på tyroler-hotellet, hvor overtjener Leopold forelsker sig i værtinden Josepha. Hun er dog mere interesseret i den selvglade undertøjsfabrikant Sülzheimer.

Instruktør Rolf Heim har bearbejdet operetten med en kærlig hilsen til komedien: Halløj på badehotellet og med et skævt blik til Erik Ballings populære filmversion af operetten.

I 1964 medvirkede tidens mest elskede skuespillere som Dirch Passer, Susse Wold og Karl Stegger.

I denne udgave medvirker Karsten Jansfort, Søren Hauch-Fausbøll, Troels Malling, Meike Bahnsen, Mathias Flint, Rikke Buch Bendtsen, Kristoffer Sass, Troels Kortegaard Ullerup og Kristine Brendstrup., Kristine Yde, Søren Bang Jensen og Julian Thiesgaard Kellerman

Musikledsagelsen klares af Nikolaj Heyman, Jonas Munck Hansen, Søren Graversen, Tom Bilde og Niels Søren Hansen

Aktuelt


Når du tager på rundvisning på Gram Slot får du en spændende tur rundt på slottet. Under rundvisningen fortæller vi om stedets historie og ikke mindst om slottets spøgelse, den gale grevinde, Anna Sophie Schack. Vi fortæller om landbruget, om Sanne og Svend Brodersens køb af slottet, deres planer og visioner for Gram Slot, samt de igangværende projekter, der hele tiden er på et stort gods. Mødested: Slottet Parkering ved Gramgård (Slotsvej 56).

The power of community ~ together we can go beyond. Come join us for 5 magical days in the Portuguese mountains of Serra De Estrela.

-en revy for hele Amager, og resten af Danmark

PÅ PLAKATEN


Visit Odsherred

Velkommen til Odsherred.

På alle aftener tilbyder akvariet et populært marininspireret foredrag fra primært forskere fra Marinbiologisk Sektion og sekundært fra forskere udefra…

Når du tager på rundvisning på Gram Slot får du en spændende tur rundt på slottet. Under rundvisningen fortæller vi…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.