program


SOMMERJAZZ: Nikolaj Bentzon-trio og Tuva Semmingsen

SOMMERJAZZ: Nikolaj Bentzon-trio og Tuva Semmingsen

Jazzpianisten Nikolaj Bentzon præsenterer sit arvegods ved koncert på Sorø Kunstmuseum den 29. juli.

Pianist, komponist og kapelmester Nikolaj Bentzons familie kan spores i dansk musikhistorie gennem mange generationer. Han er søn af Niels Viggo Bentzon og længere tilbage tipoldebarn af komponisten J.P.E.  Læs mere

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Torsdag, 09. Juni 2016 19:30

Musikken går i arv

Nikolaj Bentzon har fået musikken ind med modermælken. Allerede som barn blev han undervist at sin far, komponisten Niels Viggo Bentzon (1919-2000) – en kulturgigant i sin samtid. Niels Viggo selv fik undervisning af sin mor, pianisten Karen Bentzon, der var barnebarn af J.P.E. Hartmann, der i øvrigt selv var søn af en musiker.

Nu dykker Nikolaj Bentzon ned i sin berømte slægts musikalske historie med programmet ”Arvegods”. Med sin trio og Tuva Semmingsens stemme deler han ud af sin tipoldemor, Emma Hartmanns, kompositioner 170 år efter hendes død. Ønsket er at minde om den rigdom, der ligger i den danske musikhistorie og vække guldaldermusikken til live i fornyende og forfriskende Bentzonske versioner. Med Matthias Petri på kontrabas og Kristian Leth på trommer samt klassisk uddannede opersanger Tuva Semmingsen på vokal, fortolker Bentzon Emma Hartmanns melodier på et nutidigt jazzfundament.

Priser: 

Alm. billet: 230 kr. (inkl. entré til museum)

Klubbillet: 215 kr.

Tapas inkl. én drikkevare (serveres fra kl. 12 på dagen): 150 kr.

 

Aktuelt


Det er nu igen muligt at opleve det traditionsrige arrangement Afternoon Tea i Fuchsiahaven i Sorø, når Akademihaven danner rammerne for teselskabets afholdelse tredje år i træk.
kl. 12 og kl. 16

Kom med på en havnevandring i Holbæk og hør om, hvordan det var at være kvinde på værftet, om arbejdsomme søfolk og dygtige skibsbyggere.

Tag med Museum Nordsjælland på byvandring i det historiske Hillerød. Museum Nordsjælland arrangerer henover sommeren og efteråret byvandringer i den gamle kongeby Hillerød.
Torsdag d. 16, 23, 30. juni kl. 15.00 // Torsdag d. 7, 14, 21, 28. juli kl. 15.00 // Torsdag d. 18, 25. august kl. 15.00 // Lørdag d. 21. maj, 24. september og 22. oktober kl. 10.30

PÅ PLAKATEN


OPLEV DEN LEVENDE HISTORIE

Hos os kan du opleve 2000 års levende historie, når vi genskaber tiden som den var engang.

Gør dig klar til et vikingetogt på Bork Vikingehavn. Til at se udsigten fra toppen af Lyngvig Fyr. Til at…

Destination Sjælland

Velkommen til Destination Sjælland.

Først virksomhedsbesøg hos Dansk Tang og så på tangsafari og så efterfølgende spisning på Michelin restauranten MOTA. Dette er de…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.