program


Sommerkoncert med Phil Wiggins Duo & George Kilby Jr.

Sommerkoncert med Phil Wiggins Duo & George Kilby Jr.

Phil Wiggins er den mest prisbelønnede mundharpespiller, amerikansk blues har at byde på.

I 2017 modtog Phill Wiggins den mest prestigefyldte hæder, der kan gives til en musiker i USA: "NEA National Heritage Fellowship".

I 1977 dannede han duoen "Cephas & Wiggins" sammen med John Cephas på guitar og sang. Gennem 32 år opnåede de sammen international anerkendelse i bluesverdenen. "Cephas & Wiggins" har spillet i Carnegie Hall, Royal Albert Hall og Sydney Opera House, samt små spillesteder verden over. De har udgivet mere end et dusin anmelderroste albums. De vandt den prestigefyldte "WC Handy Blues Award" i 1984 for Årets Bedste Traditionelle Album og i 1987 som Årets Entertainere. 

Siden John Cephas død i 2009 har Phil Wiggins arbejdet sammen med en lang række anderkendte guitarister. Til denne koncert er han sammen Sing- and Songwriter George Kilby Jr.

Phil Wiggins og George Kilby Jr. mellemlander i København på vej til ”Urkult Festivallen” i Nordsverige, hvor de skal spille, alle dag under hele festivallen.

Koncerten holdes på ”plænen” foran Kilden – I tilfælde af regn, rykkes koncerten ind i foyeren i Kilden. 

Koncerten er et samarbejde mellem Kulturhuset Kilden og Mac Donalds Pub.

PÅ PLAKATEN


Vi siger velkommen til en forrygende sæson med masser af godt teater for…

Traditionelle irske sange og moderne rock.

Vi holder for 3. år i træk Øl- & Gourmet festival på Aarhus…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: