program


Sommeromvisning på Malergården

Sommeromvisning på Malergården

Spændende rundtur i familien Swanes kunstnerhjem og anekdoter om Malergården, stuerne og familien.

DatoEt helt specielt hjem, som Sigurd og Agnete lod opføre og flyttede til i 1934. De ønskede at kombinere kunstnerliv med landbrugsdrift og livet i og med naturen- et Paradis på jord. Herom vidner det store bygningskompleks og den store have. Omvisningerne foregår i en række af hovedhusets stuer, bl.a. det store atelier, havestuen og skolestuen (den blå stue).

Sted: Malergården, Plejerupvej 10, 4571 Grevinge

Varighed:  ca. 45 min

Pris: 50 kr. + entré  inkl. kaffe te

 

Når du er på besøg hos os, gør vi vores bedste for at passe på dig og din familie. Vi overholder sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vi sørger for, at I kan være sammen - på afstand.

Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer om forsamlinger, hygiejne og vi sørger for at holde afstand på min. 1 meter til hinanden. Det er derfor strengt nødvendigt at købe billet på forhånd.

PÅ PLAKATEN


Special game species, legendary hunters, Hungary’s largest exhibition aquarium, hunting dog shows, various…

Velkommen til Odsherred.

Besøg Kaj Munks Præstegård, der i dag er indrettet som museum - og…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: