program


Sommersang på Bratskov

Sommersang på Bratskov

SOMMERSANG PÅ BRATSKOV er sommerens store musikalske begivenhed i Herregården Bratskovs smukke park i hjertet af Brovst. Mød den populære Thomas Kjellerup, Henning Stærk, Rasmus Dissing, Shamrock og Anders Mikkelsen i samklang med HerregårdsOrkestret.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Er du til sang og musik, koncert og fællessang med nogle af landets bedste solister, så må du og dine venner ikke gå glip af SOMMERSANG PÅ BRATSKOV søndag den 7. august.

Ingen tvivl om at det bliver sommerens store musikalske begivenhed i Herregården Bratskovs smukke park, lige midt i hjertet af Brovst. En eftermiddag der kan måle sig med inspirationskilden Sommersang I Mariehaven i Ansager.

Vi har sammensat et husorkester af nogle af Nordjyllands absolut bedste musikere  og kaldt dem HerregårdsOrkestret. De vil bakke op om de populære solister.

Du vil møde Thomas Kjellerup.

Og Henning Stærk.

Fra Sjælland får vi besøg af RASMUS DISSING, der både vil synge flere af sin fars og Benny Andersens sange, men også nyere kompositioner af CV Jørgensen, Sebastian, Carl Emil Petersen m.fl.

Det jyske svigter vi heller ikke – fra Thy/Mors kommer sangskriveren og fortælleren ANDERS MIKKELSEN med sine smukke fortællende sange.

Og sidste men ikke mindst skal vi opleve skotsk/irsk folkemusik fra Vestjylland og Irland med SHAMROCK og sammen med dem skal vi bl.a. skråle med på The Dubliners sangen Molly Malone, Whisky in the Jar m.fl.

Og vi skal heller ikke glemme at præsentere det fantastiske HerregårdsOrkestret, der består af nogle af Nordjyllands absolut bedste musikere. Ole Albrechtsen er kapelmester og spiller guitarer, dobro og  steelguitar, Ole Sloth spiller keyboards og harmonika, Jakob Mygind tager sig af saxofonerne, Michael Friis spiller trommer og percussion og Michael Andersen tager sig af kontrabas & elbas.

Og til at tage sig af præsentation og til at styre sceneprogrammet har vi inviteret Bo ”Giro 413” Larsen. 

Sommersang på Bratskov arrangeres af en lang række foreninger og institutioner i Brovst området - bl.a. Brovst Borgerforening, Brovst Handelsforening, Brovst Musikforsyning, Råd & Dåd, Købmandsgården, Skovsgård Hotel, Arentsminde Borgerforening, Torslev Landsby Fællesskab, Langeslund Kulturforening, Bofællesskabet Poststræde m.fl.

Jammerbugt Kommune, Region Nordjylland, Statens Kunstfond og Spar V Fonden støtter arrangementet og er dermed medvirkende til at gøre det muligt at arrangere så stort et arrangement i Brovst. 

Billetprisen er kr. 95,- og billetter kan købes hos EXPERT i Brovst og på www.brovstmusik.dk og ved indgangen til arrangementet i det omfang der er flere pladser.

Man må ikke selv medbringe mad og drikke, men Skovsgård Hotel, Chenillen og Foreningen Sommersang På Bratskov sørger for der kan købes spændende mad og drikke på pladsen.

Publikum opfordres til selv at medbringe klapstole og tæpper. Har man ikke selv med, kan man købe en festivalstol og et tæppe ved indgangen for henholdsvis kr. 100,- og kr. 25,-.

Vi ved at rigtig mange fra nært og fjernt glæder sig rigtig meget til denne fantastiske, festlige og folkelige musikalske oplevelse. Så det er nok en god ide at sikre sig en billet i god tid.

Aktuelt


Aftenen på Grønnessegård Gods på endnu en unik smagsoplevelse når Taste & Run byder på middag

Besøgsmarkens værter vil tage imod jer og vil både fortælle historier og tage Jer med på markvandring.
Datoer: 29/6, 30/6, 6/7, 7/7, 13/7, 14/7, 20/7, 21/7, 27/7, 28/7, 3/8, 4/8, 10//8, 11/8, 17/8 & 18/8

Tag med Øresundsakvariet på en spændende bådsafari på Øresund og kig efter den store atlantiske tun, der de seneste år igen er blevet set i Øresund. Fra 1. september til d. 29. september.

PÅ PLAKATEN


Destination Sjælland

Velkommen til Destination Sjælland.

Visit Nordsjælland

Velkommen til Nordsjælland.

Kom med indenfor i Danmarks eneste interiørmuseum for bedre byggeskik

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.