program


Sommersjov - Lav dit eget legetøj

Sommersjov - Lav dit eget legetøj

Udfordr kreativiteten og lav legetøj af genbrugsmaterialer på Ringsted Museum og Arkiv. En del af Sommersjov i Ringsted 2022.

Dato

I krisetider kan det være svært at få adgang til alt det, man har brug for og lyst til. Og det er ekstra svært at undvære legetøj som barn.

På Ringsted Museum og Arkiv er vi inspireret af besættelsestidens legetøj og laver nyt legetøj af genbrugsmaterialer som fx gamle klude, cykelslanger og tomme æsker. Lær også at spille kuglespil.

For børn fra 6 år og ifølge med voksen.

Museet giver en drikkejuice og kiks.

Bestil billet på forhånd (billetten er gratis for børn, dog bookinggebyr på 6 kr.) og vær sikker på en plads

PÅ PLAKATEN


Byvandring i middelalderkøbstadens krogede gader med historier om Sortebrødre Kloster, driftige købmænd, gudfrygtige munke, borgmestre og jævne borgere.

Udfordr kreativiteten og lav legetøj af genbrugsmaterialer på Ringsted Museum og Arkiv. En del af Sommersjov i Ringsted 2022.

Få historier fra besættelsestiden, hvor familier og borgere bekæmpede hinanden og tyskerne, mens de fleste passede sig selv og fik…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.