program


Spis ude - inde

Spis ude - inde

Det Røde Pakhus danner rammerne for et hyggeligt spis sammen arrangement, hvor du medbringer servicen, og vi sørger for maden. Spis ude i byen, inde i det Røde Pakhus.

DatoDet Røde Pakhus danner rammerne for et hyggeligt spis sammen arrangement, hvor du medbringer servicen, og vi sørger for maden.

Spis ude i byen, inde i det Røde Pakhus.
I de stemningsfulde omgivelser vil du kunne nyde en lækker 3-retters middag, skabt af Gunnar ”Kok” Hansen og hans team, med græskar i fokus, der sammen med resten af selskabet og tonerne fra live musik danner rammerne for en perfekt tirsdag aften.

Du skal medbringe:
-suppeskål og ske
-tallerken, kniv og gaffel
-desserttallerken og gaffel/ske.

Bordene står dækket og klar med hvide duge og smukke dekorationer. Til dette arrangement er det ikke tilladt at anvende engangsservice. Drikkevarer skal købes på stedet. Der vil være salg af øl, vand og vin.

PÅ PLAKATEN


Special game species, legendary hunters, Hungary’s largest exhibition aquarium, hunting dog shows, various…

Velkommen til Nordsjælland.

En foodfestival for alle med alverdens lækkerier, aktiviteter for børn & live musik…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: