program


Sprogø - individuelle ture
2

Sprogø - individuelle ture

Vi starter med en tur til fods på Gammel Sprogø, hvor både det tidligere pigehjem og fyrtårnet ligger. Vi besøger ikke bygningerne, men får til gengæld fortalt de gode historier og grumme historier, der går tilbage til længe før pigehjemmet blev oprettet.  Læs mere

Billettyper


345.00 kr.
Tur

DatoKlik her for at se flere datoer(3)

Oplev Sprogø

Har du kørt over Storebæltsbroen, kigget på den lille ø Sprogø med fyrtårnet og blevet nysgerrig på, hvad den rummer? Eller måske har du lige været i biografen og se ”Journal 64”? Nu har du muligheden for, at komme tættere på historien, og få adgang til øen, der ellers er lukket for besøgende.

Vi starter med en tur til fods på Gammel Sprogø, hvor både det tidligere pigehjem og fyrtårnet ligger. Vi besøger ikke bygningerne, men får til gengæld fortalt de gode historier og grumme historier, der går tilbage til længe før pigehjemmet blev oprettet. Derefter kører vi rundt på Ny Sprogø, som byder på et fantastisk dyreliv og der bliver mulighed for at komme helt tæt på Storebæltsbroen – ja, faktisk helt inder under.

Turen starter og slutter på Caspar Brands Plads i Korsør, og varer 3 timer. Turen er ikke velegnet for dårligt gående eller kørestolsbrugere.

Generel information

  • Købte billetter refunderes ikke - kun i tilfælde af aflysning fra arrangørs side
  • Det er ikke tilladt at forlade gruppen under udendørs besøg og guidens anvisninger skal overholdes
    - guiden vil informere nærmere herom på busturen til Sprogø
  • Der forefindes ikke toiletfaciliteter på Sprogø
  • Bemærk turen gennemføres på eget ansvar
  • Bemærk turen er ikke velegnet for gangbesværede
  • Kørestol, rollator, barnevogn og klapvogn kan ikke medbringes på turen
  • Hunde har ingen adgang til Sprogø og kan derfor ikke medbringes på turen

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: