program


Stemmen bag bogen

Stemmen bag bogen

Tag med den charmerende skuespiller Lars Bom på en guidet tur om bag mikrofonen. Gå ikke glip af et spændende foredrag med lydbogen i fokus.

Lars Bom fortæller om forskellen på højtlæsning og indlæsning og om den proces og det forarbejde, der indgår i skabelsen af en god lydbog. Arrangementet byder på højtlæsning af udvalgte passager af Gösta Berlings Saga af Selma Lagerlöf og andre litterære overraskelser – og så er der kaffe og kage.

Arrangeret i samarbejde med eReolen. 

Om Lars Bom
Lars Bom Olesen (født 8. april 1961 i Søborg) er en dansk skuespiller. Han er uddannet på Statens Teaterskole (1985) og har medvirket i diverse teaterstykker, film og tv-serier. Han har desuden vundet en award for Bedste Skuespiller i 1999 ved Fantafilm Festivalen for hans rolle i Skyggen (1998). Lars Bom er dog bedst kendt for sin rolle i tv-serien Strisser på Samsø, det danske politidrama Rejseholdet, børnefilmen Klatretøsen og den omfattende reklamekampagne for teleselskabet Onefone. Derudover lægger han også stemme til Bamse fra Bamses julerejse.

Forventet varighed: 1½ time
Unummererede siddepladser
Arrangeret af Brøndby-Bibliotekerne og eReolen

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Odsherred.

Omvisning i Jesper Christiansens udstilling: De fire årstider

Kom med på en spændende rejse tilbage til stenalderen, når Museum Lolland-Falster åbner…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: