program


Stiftsmenighedsrådsstævne lørdag den 7. september 2019 i BDO Loungen, Tingvej 6, 2. sal, 8800 Viborg

Stiftsmenighedsrådsstævne lørdag den 7. september 2019 i BDO Loungen, Tingvej 6, 2. sal, 8800 Viborg

Køb af billetter til Viborg Stifts traditionelle Stiftsmenighedsrådssstævne for alle menighedsråds- og provstiudvalgsmedlemmer med ægtefæller, valgmenighedsbestyrelser med ægtefæller, præster med ægtefæller og for al kirkebetjening i Viborg Stift, ligeledes med ægtefæller.

Viborg Stift afholder den årlige Landemodegudstjeneste i Viborg Domkirke, lørdag den 7. september 2019 kl. 9.30 (bemærk venligst det ændrede tidspunkt i forhold til tidligere år).

I forbindelse med Landemodegudstjenesten er der i år provstekreering af den nye provst i Struer Provsti, Birgitte Krøyer.

Efter Landemodegudstjenesten afholdes Viborg Stifts traditionelle Stiftsmenighedsrådsstævne for alle menighedsråds- og provstiudvalgsmedlemmer, valgmenighedsbestyrelser, præster og for al kirkebetjening i  Viborg Stift.

Alle inviteres med ægtefæller.

Stiftsmenighedsrådsstævnet afholdes lørdag den 7. september 2019 fra kl. 11.30 - 15.15 i BDO Loungen, Tingvej 6, 2. sal, 8800 Viborg. (Der er gode muligheder for parkering i området tæt på Loungen)

Menighedsrådene betaler et deltagergebyr på kr. 400,00 pr. person pr. deltagende menighedsrådsmedlem, deltagende præst og deltagende kirkebetjening.Deltagergebyret dækker forplejningen.
 
 
Absolut sidste tilmeldingsfrist: 20. august 2019
 
 
Vi glæder os til at se rigtig mange


Mange hilsener

Viborg Stift

 

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Vestkysten

Hygge og højtidelighed er indbegrebet af en julekoncert med Ann-Mette Elten. Med sin…

Artist´s Talk med Jesper Christiansen i anledning af udstillingen Quattro Stagioni.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: