program


Strids Mølle

Strids Mølle

Strids Mølle er et spændende traktørsted, hvor madens smag og kvalitet er i højsæde. Vi serverer med glæde og entusiasme en velsmagende frokost med

Strids Mølle er et spændende traktørsted, hvor madens smag og kvalitet er i højsæde. Vi serverer med glæde og entusiasme en velsmagende frokost med godt hjemmebagt brød og håndrørt smør til.
På Strids Mølle er vi tæt på råvarerne. Vores mel kommer fra kornet på vores marker, kødet kommer fra vildtet i vores skove, og de råvarer, vi ikke selv har dyrket, er dyrket lokalt.

Menu

Frokost
Vildtfrikassé Bourguignon, på vildt og svampe fra skovene ved Kattrup Gods, og specialøl fra Ølhunden. Hertil serveres der urtekartoffelmos og møllebrød med rørt smør fra Strids Mølles bageri.

Dessert

Friskbagte Discoveryæbler fra Sæby Frugt, hertil hvid chokolade cremeux af chokolade fra Friisholm Chokolade. Der toppes med saltet karamelcrumble med havre fra markerne ved Kattrup Gods, mandler og chokolade brullé.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Nordsjælland.

Et af Danmarks bedste hyldestbands er tilbage og klar til at give dig…

De fleste husker Lars ”Chief 1” Pedersen som frontfigur og medlem af den…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: