Strikkeklub i Brønden

Vælg billetter


 
Uanset om du er en nysgerrig nybegynder, der gerne vil lure et trick eller to fra de mere erfarne strikkere, eller du allerede er en garvet garn-entusiast, er det her stedet for dig!
Fri adgang

Grib dit strikketøj og kom inden for hos den nyopstartede strikkeklub i Brønden. 

Idéen bag strikkefællesskabet kommer fra Brøndens fingernemme frivillige Inger Flindt, der står klar til at byde dig velkommen i strikkeklubben for første gang onsdag d.16/10 kl.16.00-17.30. Inger er en frisk og kreativ dame på 70 år, der for kort tid siden er gået på pension efter at have arbejdet som laborant. Hun har netop været i ”Hendes verden” i forbindelse med hendes arbejde som frivillig i en SFO, hvor hun lærer børn at strikke på frivillig basis. Du kan låne bladet og læse mere om Ingers frivillige arbejde lige her: Hendes Verden nr. 34

Nu er Inger klar til at sætte fut i pindene sammen med alle, der har lyst til at strikke i godt selskab. Der er hygge-garanti, og vi sørger for, at der er kaffe og te på kanden.

Tid & sted
Strikkeklubben mødes første gang onsdag d.16/10 kl.16.00-17.30 i Caféen i Kulturhuset Brønden. 
Herefter mødes vi hver anden onsdag i lige uger kl. 16.00-17.30 i Caféen i Kulturhuset Brønden. 

Det er gratis, og det kræver hverken billet eller tilmelding at blive del af strikkeklubben. Alt du skal gøre er at møde op med dit strikketøj.

Kontakt
Har du lyst til at høre mere, er du velkommen til at kontakte Inger på tlf.: 22805422 eller mail: ingerflindt@gmail.com

Sal


Caféen i Brønden Brøndby Strand Centrum 60
2660 Brøndby, Danmark

Belépés



Az alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google