program


Sværdet i stenen

Sværdet i stenen

Årets familieforestilling fortæller den vidunderlige historie om Arthur, fra han som spæd bliver bortført af troldmanden Merlin, til han som 16-årig trækker sværdet op af stenen og bliver landets konge.

Billettyper


170.00 kr.
3 Billettype(r)

DatoDamen i Søen stiger op af vandet og planter det berømte sværd Exkalibur i stenen med ordene: “Den, der trækker sværdet af stenen, skal blive landets nye konge”.

Den ene ridder efter den anden må opgive at erobre sværdet, men en dag dukker den forældreløse dreng, Arthur, op ...

Forestillingen er krydret med spænding, magi, flotte kostumer, en god portion humor og sange med helt ny musik af Sigurd Barret.

Alle børn kan være med og både grine og gyse, når prinsesse Guinevere forklæder sig som dreng og sammen med Arthur må kæmpe mod den nedladende fosterbror, den lede troldkvinde og en lænket drage. Forestillingen trækker tråde til verden i dag, hvor folk stadig har travlt med at bekrige hinanden i stedet for at gøre, hvad den kloge Merlin lærer Arthur: Brug pennen i stedet for sværdet, beskyt de svage og lær at holde af dine fjender, for måske er de okay inderst inde?

Medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Asbjørn Agger, Marianne Bøgelund, Morten Bo Koch.

 

Med musik af Sigurd Barrett

(Louise Schouw Teater) 

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Oplev Brøndby, din vej til nye oplevelser!

En teaterforestilling om et globalt regnskab der aldrig går op. Sidste del af…

Årets familieforestilling for de lidt større børn er en livlig og humoristisk version…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: