program


Sværdet i stenen

Sværdet i stenen

En eventyrlig fortælling, hvor alle kan være med, dog kun i alderen 5 – 99 år. En fortælling, hvor der er plads til grin, gys, spænding, magi, flotte kostumer, en god portion humor og sange med ny musik af Sigurd…  Læs mere

Billettyper


180.00 kr. - 230.00 kr.
3 Billettype(r)

DatoSværdet i stenen

En eventyrlig fortælling, hvor alle kan være med, dog kun i alderen 5 – 99 år. En fortælling, hvor der er plads til grin, gys, spænding, magi, flotte kostumer, en god portion humor og sange med ny musik af Sigurd Barrett.

Damen i Søen stiger op af vandet og planter det berømte sværd Excalibur i stenen, med ordene: ”Den der trækker sværdet af stenen skal være landets nye konge”. Damen i søen er nemlig dødtræt af menneskene og deres krige.

Den ene ridder efter den anden må opgive at erobre sværdet. Men den forældreløse Arthur, der som spæd blev bortført af troldmanden Merlin, erobrer sværdet i en alder af 16 år.

I forestillingen medvirker også troldmanden Merlin, der kun bruger sin magi, når det er højst nødvendigt. Den vilde prinsesse Guinevere, som mener at piger selvfølgelig skal have lov til det samme som drenge, den hævngerrige troldkvinde Morgan de Fay, der føler sig uretfærdigt behandlet, og Arthurs selvfede fosterbror Kaj, der tror, at man kommer frem i verden ved at mobbe andre.

En spændende fortælling, som børn og voksne kan få mange gode samtaler om, så det er en god ide at invitere børnene i teatret.

Medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Asbjørn Agger, Marianne Bøgelund, Morten Bo Koch
Instruktør: Louise Schouw
Scenografi: Niels Secher
Lyd: Kristian Specht
Dramatiker: Gunvor Reynberg
Musik: Sigurd Barrett

Spilletid: 80 min. uden pause

PÅ PLAKATEN


OPLEV DEN LEVENDE HISTORIE

Hos os kan du opleve 2000 års levende historie, når vi genskaber tiden som den var engang.

Gør dig klar til et vikingetogt på Bork Vikingehavn. Til at se udsigten fra toppen af Lyngvig Fyr. Til at…

Visit Odsherred

Velkommen til Odsherred.

Se denne fantastiske familieforestilling, bygget over klassikeren om dukken, der vil lære at blive menneske og hans møde med den…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.