program


Svend, Knud og Valdemar

Svend, Knud og Valdemar

Et historisk og romantisk udstyrsstykke. Vi følger en teatertrups forsøg på at opføre et stykke om slaget på Grathe Hede. Men alt går galt. Blandt andet fordi intrigerne mellem skuespillerne ikke kan skjules.

Peter Fristrups teaterstykke SVEND, KNUD OG VALDEMAR har holdt sig på repertoiret siden premieren i 1887 og har igennem alle årene fornøjet publikum over hele landet. Nu kaster opera- og teatertruppen Figaros og Den Ny Opera sig over denne perle og giver den en moderne makeover. Der tilføjes ekstra sangnumre fra både opera, operette og musical, og når Figaros tilsætter sin særegne komik til den i forvejen humørfyldte forestilling, er der garanti for en morsom aften i teatret.

SVEND, KNUD OG VALDEMAR eller "Kongemordet i Roskilde" eller "Slaget på Grathe Hede” er et historisk, romantisk udstyrsstykke i fem changementer med indlagte sange. Vi følger en teatertrups forsøg på at opføre et stykke om slaget på Grathe Hede, hvor alt går galt, blandt andet fordi intrigerne mellem skuespillerne ikke kan skjules.

Hos Figaros varetages alle rollerne af sopranen Lisbeth Kjærulff, barytonen Hans Dueholm og den nytilkomne skuespiller og sanger Kristian Jensen. Og som bonus (og ved hjælp af moderne computer- og filmteknik) svæver sangeren og revyskuespilleren Rasmus Krogsgaard over vandene i en enkelt scene i skikkelse af "Knud Lavards Ånd". Orkestret er Figaros faste husorkester OneBigMan Symphony Orchestra - pianist m.m. Allan Dahl Hansen. Og bare rolig. Den fromme og fulde bips bisp, suffløren, der forsøger at holde sammen på det hele, teaterdirektøren og hans talentløse kone, og Svend, Knud og Valdemar er alle med.

Varighed: 129 min. incl. pause

Medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen og Allan Dahl Hansen. Gæstesolist (som projektion): Rasmus Krogsgaard

Gendigtning og instruktion: Hans Dueholm, Lisbeth Kjærulff og Kristian Jensen  

Musikalsk ledelse: Allan Dahl Hansen

Kostumer: Nathalie Meldgaard

Produktion: Figaros og Den Ny Opera

http://www.figaros.eu/


PÅ PLAKATEN


Velkommen til Oplev Brøndby, din vej til nye oplevelser!

Velkommen til Destination Sjælland.

Værkstedsforløb, der sætter fokus på livet ombord på skibene og det gode håndværk,…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: