program


Svend - Knud og Valdemar

Svend - Knud og Valdemar

Vi følger en teatertrups forsøg på at opføre et stykke om slaget på Grathe Hede, men alt går galt, blandt andet fordi intrigerne mellem skuespillerne ikke kan skjules. Glæd jer til et gensyn og genhør med Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm og pianist Allan Dahl Hansen samt et velkommen til Kristian Jensen.  Læs mere

Svend, Knud og Valdemar  

….. eller "Kongemordet i Roskilde" eller ”Slaget på Grathe Hede”

Peter Fristrups teaterstykke har holdt sig på repertoiret og fornøjet publikum over hele landet siden det blev skrevet i 1887.

Nu kaster opera- og teatertruppen Figaros og Den Ny Opera sig over denne perle og giver den en moderne makeover - men bare rolig: den fromme og fulde bisp, suffløren, der forsøger at holde sammen på det hele, teaterdirektøren og hans talentløse kone, Svend, Knud og Valdemar er alle med. Der tilføjes ekstra sangnumre fra både opera, operette og musical, og når Figaros tilsætter sin særegne komik til den i forvejen humørfyldte forestilling, er der garanti for en morsom aften i teatret.

Hos Figaros varetages alle rollerne af sopranen Lisbeth Kjærulff, barytonen Hans Dueholm og den nytilkomne skuespiller og sanger Kristian Jensen, og som bonus (og ved hjælp af moderne computer- og filmteknik) svæver sangeren og revyskuespilleren Rasmus Krogsgaard over vandene i skikkelse af "Knud Lavards Ånd".
Orkesteret er Figaros faste husorkester OneBigMan Symphony Orchestra - pianist m.m. Allan Dahl Hansen.

I Nakskov har vi tidligere moret os kongeligt over bl.a. Pinafore, Mestersangerne på Møllegården og Piraterne fra Penzance.

 (Figaros )

PÅ PLAKATEN


Træd indenfor på familien Reventlows elskede herregård Pederstrup midt i den skønne lollandske…

Vi glæder os til at komme i vandet med jer - vi mødes…

Alexander Dumas’ klassiske fortælling "De tre Musketerer" rummer det hele: Intriger, store fægtescener,…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: