program


Syren - Hawaii - Undulat

Syren - Hawaii - Undulat

En monolog – både poetisk og humoristisk - om at stå tilbage med et ansvar for den der før havde ansvaret, og om alle de følelser og tanker dette ansvar fremkalder.

Billettyper


240.00 kr.
A - pladser, C - pladser

DatoJudy er kvinde, søster, hustru, mor og datter. Hun er i sin bedste alder og lever et liv som scenograf et sted i Jylland. Hun har styr på livet og er hårdtarbejdende. Judys far har stor betydning for, hvad hun arbejder som, men også for hvem hun er blevet på både godt og ondt. Hvad det betyder, er ikke noget man skænker en tanke i hverdagen, men da hendes far udredes som dement, står hun tilbage med en masse følelser, som skal placeres.

En monolog – både poetisk og humoristisk - om at stå tilbage med et ansvar for den der før havde ansvaret, og om alle de følelser og tanker dette ansvar fremkalder. En rejse i tid uden en reel forståelse for tid når tid er det eneste vi har og ikke har.

Medvirkende: Kimmie Liv Sennova

Idé, koncept, producent og tekstinstruktør: Sophie Villsen

Instruktion: Kristoffer L. A. Pedersen

Dukkemager: Malene Redder Ruby

Lysdesign: Morten Dorvin

Lyddesign: Bandet Azadeh

 

PÅ PLAKATEN


Visit Nordsjælland

Velkommen til Nordsjælland.

Riddersalen er igen på banen med et farverigt og finurligt teaterstykke for de mindste. Skuespiller Ragnhild Kaasgaard byder os indenfor…

Med ni dansere og otte cellister har Palle Granhøj med udgangspunkt i Maurice Ravels repeterende og hypnotiserende Boléro skabt et…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.