program


Ta´ mig som jeg er

Ta´ mig som jeg er

Grethe Ingemann var ikke bare en af Danmarks absolut største sangerinder gennem tiden, hun var også eminent til at fortolke teksterne på en troværdig og inderlig måde. Oplev Trine Pallesen og Mathias Groves 6-mandsorkester.

Billettyper


280.00 kr. - 300.00 kr.
2 Billettype(r)

DatoGrethe var ikke bare en af Danmarks absolut største sangerinder gennem tiden, hun var også eminent til at fortolke teksterne på en troværdig og inderlig måde.

En aften, hvor Grethe sang med Jørn Graungaards orkester, sad Jørgen Ingmann blandt publikum, og de blev stormende forelskede. Hurtigt blev Grethe og Jørgen par nr. 1 i dansk popmusik, og det toppede, da de sammen vandt det Internationale Melodigrandprix i 1963 med “Dansevise”. Men Grethes hjerte bankede også for jazzmusikken og for den levende musik på spillestederne.

Vi har lavet en forestilling med masser af musik, humor og eftertanke. Den indeholder både den popmusik, som vi allesammen kender, og den jazzmusik Grethe elskede at synge, om turene på landevejen, om kærligheden, om en tid der forandrede sig drastisk i dansk musik og i Grethes liv, om nedturen og om alt for mange bajere, der satte en stopper for det hele.

Medvirkende: Trine Pallesen

Mathias Groves seksmandsorkester

Producent: Sjællands Teater/Jangmarks Agentur i samarbejde med Trine Pallesen

Varighed: 1 time og 30 min.

PÅ PLAKATEN


Europæisk dramatik fra øverste hylde om, hvad det vil sige at være mand og kvinde i dag. Stykket lægger mildt…

Papkasser er ikke kun papkasser – de kan skabe verdener. En forestilling for de helt små om legens uendelige muligheder.…

Folketeatret har pustet støvet af den kendte og elskede operette: Sommer i Tyrol. Den elskede operette foregår på ”Den hvide…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.