program


Ta´ mig som jeg er

Ta´ mig som jeg er

Grethe Ingemann var ikke bare en af Danmarks absolut største sangerinder gennem tiden, hun var også eminent til at fortolke teksterne på en troværdig og inderlig måde. Oplev Trine Pallesen og Mathias Groves 6-mandsorkester.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Grethe var ikke bare en af Danmarks absolut største sangerinder gennem tiden, hun var også eminent til at fortolke teksterne på en troværdig og inderlig måde.

En aften, hvor Grethe sang med Jørn Graungaards orkester, sad Jørgen Ingmann blandt publikum, og de blev stormende forelskede. Hurtigt blev Grethe og Jørgen par nr. 1 i dansk popmusik, og det toppede, da de sammen vandt det Internationale Melodigrandprix i 1963 med “Dansevise”. Men Grethes hjerte bankede også for jazzmusikken og for den levende musik på spillestederne.

Vi har lavet en forestilling med masser af musik, humor og eftertanke. Den indeholder både den popmusik, som vi allesammen kender, og den jazzmusik Grethe elskede at synge, om turene på landevejen, om kærligheden, om en tid der forandrede sig drastisk i dansk musik og i Grethes liv, om nedturen og om alt for mange bajere, der satte en stopper for det hele.

Medvirkende: Trine Pallesen
Instruktør: Sofie Pallesen
Manuskript: Anna Panduro
Scenografi og kostumer: Line Bech
Lysdesign: Thørbjørn Bach Larsen

Mathias Groves seksmandsorkester

Producent: Sjællands Teater/Jangmarks Agentur i samarbejde med Trine Pallesen

Varighed: 1 time og 30 min.

Aktuelt


Mellem jul og nytår inviterer vi igen til en musikalsk, interaktiv oplevelse for hele familien! Onsdag den 28. december byder kvartetten Tigertræning på en legekoncert, hvor børn og voksne vil opleve, hvordan musik, historie og bevægelse spiller sammen. Alle kan være med! I må meget gerne booke en gratis billet nedenfor så vi ved, hvor mange vi kan forvente på dagen. Koncerten er støttet af Sorø Kommune.

Kom og hør Søren Unmacks fantastiske beretning om udviklingen af Carmen Curlers og samarbejde med Arne Bybjerg.

PÅ PLAKATEN


Visit Nordsjælland

Velkommen til Nordsjælland.

På alle aftener tilbyder akvariet et populært marininspireret foredrag fra primært forskere fra Marinbiologisk Sektion og sekundært fra forskere udefra…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.