program


Tag familien med på troldejagt i vinterferien - Sorø & Slagelse

Tag familien med på troldejagt i vinterferien - Sorø & Slagelse

Køb en ”troldejæger” aktivitetspose hos Museum Vestsjælland og tag på jagt efter underjordiske væsner i landskabet.

Det er ganske vist: ved vintertide er trolde og underjordiske væsner mest aktive. Nu har du og din familie mulighed for at besøge de steder, hvor der helt sikkert er blevet spottet mystiske væsner! Vi har nemlig lavet en troldejægerpose til dig. I den finder du et hæfte med gps-koordinator og adresser til de kendteste steder, hvor der er blevet set mystiske væsner og trolde. For hvert sted kan du eller dine forældre læse om de underjordiske væsner og deres halløjer. Vi har også sørget for materialer, så du kan lave en amulet, der beskytter dig mod væsnernes magi. I posen er der desuden en flot tegning af en trold, som du kan farvelægge når I er tilbage fra jeres sightseeing i de underjordiskes land.

Afhentningssted 

Sorø: Sorø Musuem, Storgade 17, 4180 Sorø

Slagelse: Slagelse Museum, Bredegsade 11A, 4200 Slagelse

Der er tre forskellige hæfter - Kalundborg/Odsherred, Sorø/Slagelse eller Ringsted/Holbæk. Hvis du ønsker at købe alle hæfterne, skal du gå ind og bestille dem særskilt.

Ved bestilling skal du huske at vælge, hvilken dag samt hvor du ønsker at afhente posen. Bestillingen skal foregå senest dagen før.

Poserne koster 50 kr. 

Aktivitetsposen skal afhentes den dag og i det tidsrum, som der står på billetten, men det er selvfølgelig op til jer, hvornår I kører ud i landskabet. 

 

GOD TROLDEJAGT

PÅ PLAKATEN


Jels Vikingespil 2021 har premiere på forestillingen, Krakes Kæmper, fredag den 2. juli…

Mytteriet på skibet Den gode Hensigt Hjælp kaptajnen på skibet Den Gode Hensigt…

Vi kravler ind i et rødt telt – vi er larver i en…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: