program


Tag med på insektjagt i Kærehaveskoven

Tag med på insektjagt i Kærehaveskoven

Hvor mange insekter kan vi finde i skoven og kan vi finde ud af, hvad det er for nogle.

Skovbunden er fuld af liv. Det pibler og krabler og der er gang i jagten på føde og på de ideelle steder at lave et bo. De mange små dyr kan være svære at se, men løft en sten eller kik under de nedfaldne blade, og du vil få øje på dem.

Der er store chancer for at finde bænkebidere, som netop bor disse steder i skoven. Bænkebidere gemmer sig i dagtimerne og finder føde om natten i mørket. Prøv også at kikke efter biller, fx de store skarnbasser. De lever på samme måde i skovbunden som bænkebiderne.

Vi hjælper hinanden med at lede efter insekter, som vi tager vi med til bålhytten og her finder vi ud af, hvad det er for nogle insekter, vi har fundet.

Mødested: Bålhytten ved Engsøen i Kærehaveskoven

Velegnet: for børn i alderen 5 - 12 år i følge med en voksne. 

Pris: det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig for både børn og voksne. Det tillægges et bookinggebyr på 6 kr.

 

PÅ PLAKATEN


Destination Sjælland

Velkommen til Destination Sjælland.

En sand festaften - udelukkende med damer, drinks og dans

Kan man tage klimaudfordringen seriøst og stadig leve sit liv optimalt? Prisvindende stykke om vores planets fremtid af Duncan Macmillan.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: