program


Tag på Ørnetur med Jens Lykkebo

Tag på Ørnetur med Jens Lykkebo

Bliv guidet gennem landskabet omkring Alsønderup Engsø og Nejede Vesterskov af ornitolog Jens Lykkebo.

Bliv guidet gennem landskabet omkring Alsønderup Engsø og Nejede Vesterskov af ornitolog Jens Lykkebo.

Turen er en del af pilgrimsruten og er en tur på godt og vel 4 kilometer. Som erfaren guide tager Jens dig og gruppen med på en skøn vandring fra Nejede Vesterskov  til Arresø. Undervejs bliver du introduceret til kulturhistorien, skoven, engsøerne og Arresø – og så er der naturligvis fortællinger om havørnenes tilbagekomst som toprovfugl i den danske natur. Som den stedlige ”caretaker” gennem 10 år for de lokale havørne samt aktivt medlem af Dansk Ornitologisk Forening, er Jens en garanti for en uddybende, lærerig og inspirerende tur i lokalområdet.

Det er muligt at tage på tur på følgende datoer: Lørdag d. 26. januar og lørdag d.16.februar.

Turen starter ved Alsønderup Kirke kl.10.00 og følger Tisvildevejens markerede rute gennem Nejede Vesterskov med fuglekig fra fugletårnet ved Alsønderup enge. Turen foregår i varieret terræn med udkig til de skønne naturområder langs Pøleåen og dele af skoven, som er urørt skov og stillezone.

Turen forventes at vare ca. 3 timer.

Turen slutter ved Arresø, hvor det er muligt at tage bus 380R tilbage til udgangspunktet ved Alsønderup Kirke eller vandre videre mod Annisse og følge pilgrimruten ad den markerede vandrerrute på Tisvildevejen.

Pris:

Enkeltbilletter på åbne ture er 150 DKK. Børn er gratis. Turene gennemføres ved en tilmelding på minimum 3 deltagere. Max: 20 deltagere pr. tur.

Medbring udendørs tøj som er vind og vandtæt. Kikkert og gode vandrestøvler.

Mødested: Alsønderup Kirke, Ravnsbjergvej 6, Alsønderup, 3400 Hillerød

PÅ PLAKATEN


Rør ved mig, Rigtige venner, To lys på et bord, Glemmer du: Man…

- et spritnyt comedyshow med Vicki Berlin og Rasmus Krogsgaard

Velkommen til Vikingernes Verden.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: