program


Talkin’ about a revolution

Talkin’ about a revolution

En medrivende forestilling, hvor publikum inddrages og forhåbentlig har både lyden god musik og lidt stof til eftertanke med sig hjem.  Læs mere

Talkin´ about a revolution

 

Forestillingen tager sit afsæt i en mørk fremtid, hvor diktatoren Taron styrer landet med hård hånd. En flok unge mennesker vælger dog at tage kampen op – de flygter og gemmer sig i en hule i skoven. 

 

Vi følger de unge i hulen og deres indbyrdes glæder og konflikter, ligesom vi også følger Tarons storhed og (måske) fald? Forestillingen er fyldt med masser af god musik, valgt af de unge selv -   fra Tracy Chapman og Michael Jackson til Rasmus Seebach, Lorde og Thomas Helmig. En medrivende forestilling, hvor publikum inddrages og forhåbentlig har både lyden god musik og lidt stof til eftertanke med sig hjem.

 

Produktionen er kommet i stand via samarbejde mellem Vejen Musikskole, Vejen Kommunale Ungdomsskole og Studio 73. De medvirkende har været med i den kreative proces og valget af musik m.m.

 

Billetpris 50 kr. + gebyr 10 kr.

PÅ PLAKATEN


LEDREBORG LIVSSTILSDAGE

Danmarks største livsstilsudstilling

Livsstilsdagene viser vejen til en farverig, fortryllende og familie underholdende sommer.

Københavns Middelalder Marked

Ballerup I Pinsen 2019

Kom til Ballerup og oplev kampklare riddere til hest, frygtindgydende vikinger, lyden af…

For enkeltpersoner og mindre grupper har vi afsat nogle aftener, hvor også de…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: