program


Tangsafari

Tangsafari

Kom med i vandet og oplev noget af det sundeste og mest bæredygtige verden har af byde på! Vi glæder os til at tage imod dig :-)

Vi gentager succesen!

Kom på tangsafari med os! 

På safarien skal ud og høste tang, og på jagt efter havets grøntsager. Safarien er præget af nye opdagelser, nye smagsindtryk og spændingen ved at finde så mange arter som overhoved muligt. Vi tager dig i hånden og besvarer spørgsmål som: hvad skal du være opmærksom på når jeg høster tang, hvilken årstid er bedst, og hvor er de forskellige typer af tang?

 

Tag en pose med, for du får tang med hjem, så du kan komme i gang med selv at arbejde med havets grøntsager. Det er også muligt at købe nogle af vores produkter.

Har du våddragt, waders eller bare badetøj, er du velkommen til at bedbringe dette.

Vi medbringe våddragter og waders, men kan ikke garantere der er en størrelse som passer dig helt perfekt, men mon ikke det nok skal gå :-) 

PÅ PLAKATEN


For kun 175 kr. får du adgang til alle museets besøgssteder…

- en for alle, alle for en og tre for en tier

Holdet bag »Sigurds Danmarkshistorie« står klar med en ny familieforestilling til foråret 2021.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: