program


Tangsafari for øvede (safari 2) (Lynæs / Hundested)

Tangsafari for øvede (safari 2) (Lynæs / Hundested)

Tangsafari for øvede, er for dem der har været på tangsafari. Vi går nu i detaljerne med hensyn til at høste tang efter et stormvejr og om vinteren. Der bliver mulighed for at kunne afprøve forskellige former for udstyr. Sidst men ikke mindst, kigger vi på opskrifter og udveksler erfaringer.  Læs mere

Tangsafari for øvede er opfølgeren til dig der har været på tangsafari. Vi skal igen i vandet, men denne gang kigger vi også nærmere på tang, der er skyllet ind efter en storm. Det betyder at vi kan finde nye typer. Du lærer at kigge efter hvad der kan spises og hvad der ikke kan spises. 
Vi starter med at gennemgå udstyret for den øvede der skal på tangsafari - vi kigger nærmere på hvilke hjælpemider, baljer, saks/knive og vandkikkert samt hvordan man klæder sig på i den kolde periode.

Tag en pose med, for du får tang med hjem, så du kan komme i gang med selv at arbejde med havets grøntsager. 
Du kommer indenfor i virksomheden og hører om hvordan vi arbejder og det er også muligt at købe nogle af vores produkter. 

Det vil være muligt at købe nogle af vores produkter, lige som der til sidst også vil være mulighed for at smage på forskellige smagsprøver (f.eks, suppe, tangsalat, chips mv.) ligesom du får udleveret et lille hæfte med smagsfulde opskrifter. 
Vi har waders, men du er velkommen til at medbringe dine egne. 
Arrangementet er IKKE for gangbesværede.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Nordsjælland.

Rejs tilbage til vikingetiden og oplev stemningen som for 1000 år siden.

The Art Fair kunst for alle København 1. - 3. oktober 2021.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: