program


Tangsafari med efterfølgende spisning på restaurant MOTA (ATOM) (Anneberg - Nykøbing Sj.)

Tangsafari med efterfølgende spisning på restaurant MOTA (ATOM) (Anneberg - Nykøbing Sj.)

Først i vandet med waders sammen med Dansk Tang og så efterfølgende spisning på restaurant MOTA (Popup ATOM). Ved dette helt specielle arrangement, vil du smage flere af de typer tang du for kort tid siden fik introduceret på tangsafarien tilberedt af holdet bag restauranten.  Læs mere

Når tang og lokale fødevarer bliver til en gastronomisk oplevelse.  

På safarien skal du ud og høste tang (havets grøntsager). Safarien er præget af nye opdagelser, nye smagsindtryk og spændingen ved at finde så mange arter som overhoved muligt. Vi regner med at finde mellem 7 - 12 forskellige typer. 
Du vil få en lille masterclass i tang, så du selv kan gå igang med at arbejde med havets grøntsager når du kommer hjem. NÅr vi er tilbage hos Dansk Tang kan man købe forskellige produkter, herefter går vi over på restauranten og nyder den 4 retters menu, der er helt speciel i dages anledning. Drikkevarer er ikke inkluderet i prisen. 
Coronpas påkræves. 

Vi har waders, men du er velkommen til at bedbringe dine egne. 
Arrangementet Ikke for gangbesværede.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Oplev Brøndby, din vej til nye oplevelser!

Velkommen til Destination Sjælland.

NYT fra 5. juli - Lækker frokost anretning med drikkevarer

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: