Tangsafari med spisning på kysten (Anneberg Nyk. Sj.)

Sammen med vores nabo Rørvig Catering, tilbyder vi tangsafari med spisning på kysten ved Anneberg. Vi mødes ved firmaet (Annebergparken 28 B) hvorefter vi med waders går mod vandet.
Efter turen i vandet skal maden nydes på kysten. En tangsafari og spisning varer lidt over 3 timer.

Vælg billetter


 

Kom på tangsafari og spis med på kysten efter turen i vandet. Vores nabo Rørvig Catering har lavet en bowl, hvoraf flere retterne er med tang. Med i prisen er også øl og vand. Vi har tre forskellige øl at vælge imellem - alle med tang - en Pilsner, Pale Ale og en Porter. 

På safarien skal du ud og høste tang (havets grøntsager). Du oplever med sikkerhed nye smagsindtryk og en spændingen ved at finde så mange arter som overhoved muligt. Vi regner med at finde mellem 7 - 12 forskellige typer. Flere af arterne er dem du senere vil smage tilberedt af Rørvig Catering.

Vi tager dig i hånden og besvarer spørgsmål som: hvad skal du være opmærksom på når jeg høster tang, hvilken årstid er bedst, og hvor er de forskellige typer af tang?
Tag en pose med, for du får tang med hjem, så du kan komme i gang med selv at arbejde med havets grøntsager. 
Du kommer indenfor i virksomheden og hører om hvordan vi arbejder og det er også muligt at købe nogle af vores produkter.  

Vi har waders, men du er velkommen til at medbringe dine egne. 
Turen er ikke for gangbesværede.
Børn (7 - 12 år) skal være i følge med en voksen.

Venue


Dansk Tang - Annebergparken 28 B Annebergparken 28 B
4500 Nykøbing Sj., Danmark

Belépés



Az alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google