program


Tangsafari - Nordsjælland (Hundested/Lynæs)

Tangsafari - Nordsjælland (Hundested/Lynæs)

Efter mange forespørgsler har vi i år valg af afholde tangsafarier i Nordsjælland - nærmer bestemt mellem Lynæs tæt ved Hundested. Vi har fundet et rigtigt spændende sted ved Isefjorden.
En tangsafari varer 2.5 time.  Læs mere

Dato


Kom på tangsafari med os i Nordsjælland. Normalt holder vi til i Odsherred - ved Nykøbing Sj. Men vi har i 2021 - efter mange forespørgsler, valgt at arrangere nogle tangsafarier på den anden siden af Isefjorden. 

På safarien skal du ud og høste tang (havets grøntsager). Safarien er præget af nye opdagelser, nye smagsindtryk og spændingen ved at finde så mange arter som overhoved muligt. Vi regner med at finde mellem 7 - 12 forskellige typer. 

Vi tager dig i hånden og besvarer spørgsmål som: hvad skal du være opmærksom på når jeg høster tang, hvilken årstid er bedst, og hvor er de forskellige typer af tang? Tag en pose med, for du får tang med hjem, så du kan komme i gang med selv at arbejde med havets grøntsager. 
Du kommer indenfor i virksomheden og hører om hvordan vi arbejder og det er også muligt at købe nogle af vores produkter.  

Vi har waders, men du er velkommen til at bedbringe dine egne. 
Turen er IKKE for gangbesværede. Børn (7 - 12 år) skal være i følge med en voksen. Vi har produkter med så det er muligt at købe dem efter turen. 
Mødestedet  parkeringspladsen ved stranden overfor St Karlsmindevej 69. Her er GPS punkterne på google maps. 55°56'40.5"N 11°52'46.4"E 

PÅ PLAKATEN


Special game species, legendary hunters, Hungary’s largest exhibition aquarium, hunting dog shows, various…

Kom helt tæt på sælerne - en forunderlig naturoplevelse.
Vi sejler på…

Tag med på denne sejltur på Arresø som er noget ganske særligt. Her…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: