program


Taste & Run oplevelsesløb
6

Taste & Run oplevelsesløb

Taste & Run er Danmarks eneste oplevelsesløb, der meningsfuldt kombinerer motion, naturoplevelser, gourmetmad, hygge og sjov.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Lørdag, 13. Maj 2023 10:00

Taste & Run er Danmarks eneste oplevelsesløb, der meningsfuldt kombinerer motion, naturoplevelser, gourmetmad, hygge og sjov.
Taste & Run – en oplevelse for både foodies og “footies”.

Taste & Run er Danmarks oplevelsesløb for motionisten, der samtidig gerne vil nyde klimavenlig gourmetmad og noget af Nordsjællands smukkeste natur. Deltagerne kommer sanseapparatet rundt med duften af skov og eng, udsynet over Roskilde Fjord, en hyggelig samtale med en god – eller ny – ven, følelsen af skovbund og landsbygade under fødderne og hele Halsnæs’ spisekammer på tungen. Velkommen til Taste & Run – der i 2023 løber af stablen for tredje gang.

Langs rutens 8 kilometer gøres stop ved lokale og prisvindende fødevareproducenter, som byder på alt fra mikromejeriets lækre oste over økologiske grøntsager til lokalt malet mel. Alt er blevet til i de omgivelser, deltagerne tilbagelægger på løbets maksimalt fire timer.

I Frankrig kan du smage vine til Marathon du Medoc, Belgien byder på ekspertbrygget øl til Great Breweries Marathon, og til Krispy Kreme Challenge i North Carolina er der donuts på menuen. Nu har Danmark fået sit eget oplevelsesløb med sunde, lokalt producerede fødevarer – og dertil en helt særlig oplevelse i Nordsjællands naturskønne Halsnæs.
Du kan også lokke dine mindre motionsglade venner med, som hellere oplever med øjnene og tungen – 8 kilometer skal I nok blive klar til, når du åbner Halsnæs’ spisekammer for dem. I 2023 er der igen en ny rute der tager deltager på en oplevelse.

Ved toppen af Roskilde Fjord ligger det over 240 år gamle gods Grønnessegaard, som er løbets base, omgivet af skov, søer samt et rigt og mangfoldigt dyreliv. Du kommer til at dele natur med and, fasan, rådyr, kronhjort og isfugl på din tur igennem Grønnesse Skov. Smid dine ting i garderoben, og gør dig klar til en løbetur ud over det sædvanlige.

Men her slutter det ikke. Hele oplevelsen er først fuldendt med middag og overnatning på det stemningsfulde, gamle gods. Aftenen byder på endnu en unik smagsoplevelse når Taste & Run byder på middag. Denne gang skifter vi de hvide duge og kandelaberne ud med lange borde og social dining. Kom som du er og nyd en skøn aften med 2x hovedret inkl. tilbehør samt forret og dessert. Enkelte retter serveres som dele retter. Drikkevarer tilkøbes under middagen.

Indlogér jer på et af godsets charmerende værelser, eller tag den fulde naturoplevelse i eget telt eller campingvogn i haven. Overnatning er inkl. morgenmad, og dagen derpå kan bruges på at opleve området på egen hånd. Anbefalinger til seværdigheder og oplevelser findes i Taste & Runs Oplevelsesguide og er tilgængelige året rundt på www.tasteandrun.dk.

Sådan forløber dagen:
Indskrivning og information har åben 10:00-18:00
Hent dit startnr. – tjek ind til camping – hent din middagsbillet.

Taste Village er åben 13-17
Smag lidt mere på Halsnæs – vores sponsorer er parat.

Vi sender løbere af sted i heats af 50 – køb den starttid der passer dig.
Du har 4 timer til at gennemføre rutens 12 skønne kilometer. Underlaget er hele vejen primært grus- og natursti.

TID: 13. maj 2023 løbsstart kl. 10 – der afsendes i heats.
STED: Grønnessegaard Gods, Amtsvejen 280, 3390 Hundested

GOURMET MIDDAG:
Taste & Run byder på en smagsoplevelse for alle som afslutning på løbet. Kom som du er og nyd en 2 hovedretter samt forret og dessert i Grønnessegård Gods fantastiske Festsale. Under parolen Social Dining har professionelle kokke kreeret menuen af gode lokale råvarer.
Middagen koster 349 kr. pr. person.
Drikkevarer tilkøbes under middagen.

OVERNATNING I EGET TELT ELLER CAMPINGVOGN:
En Pladsbillet koster 200 kr. og giver dig mulighed for at opstille telt eller vogn på området. Der er adgang til strøm, bad og toilet. Derudover skal du købe en Campingbillet for hver overnattende gæst. Denne er inkl. morgenmad og koster 125 kroner pr. person.

OVERNATNING I VÆRELSE:
Et skønt opredt værelse inkl. morgenmad koster 1400 kr. og gælder for 2 personer.
Der er delt toilet- og bad i tilknytning til værelserne

BETINGELSER:
Ved køb af billetter accepterer køber følgende. Deltagelse og aktivitet før, under og efter eventet er på eget ansvar. Arrangør kan ikke gøres ansvarlige for eventuelle skader, som er forekommet på kort eller lang sigt.

Fotos og video - al billedmateriale fra eventet som arrangøren selv foretager må bruges kommercielt og videregives til tredjepart som brug for kommercielle formål. Billeder med mere end 3 personer betragtes som landskabsbilleder. Vi tager forbehold for eventuelle fejl og mangler i priser og arrangementsbeskrivelser.

Der henvises i øvrigt til BilletExpressens Forretnings- og Handelsbetingelser som ligeledes er gældende for dette køb.

Aktuelt


Oplev en helt speciel sommeraften på fjorden, mens solen langsomt går ned.

Hvis din campingenhed er mindst 30 år gammel, kan du overnatte på træffets Nostalgicamping, der er en del af udstillingsområdet. Her er I selv en aktiv del af træffet.

PÅ PLAKATEN


Visit Nordsjælland

Velkommen til Nordsjælland.

En rundvisning på Gram Slot omfatter en spændende tur rundt på slottet og på den tilhørende avlsgård, Gramgård.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT BILLETEXPRESSEN


Mail:support@billetexpressen.dk

Tlf. 5330 0132 (10.00 - 15.00)


Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.