program


Teatret Gorgerne: It Takes Two

Teatret Gorgerne: It Takes Two

Årets intimkoncert af Teatret Gogerne

Vores unikke småkoncerter i Brøndby, er igennem de sidste 8 år blevet et kæmpe tilløbsstykke og derfor rykker vi årets intimkoncert ind hos vores nabo i Kulturhuset Kilden. Det giver nogle helt nye og spændende muligheder – men der er stadig tale om en koncert med alt barberet ned til det allermest essentielle – musikken og det enorme repertoire som musicalgenren byder på. Vi lover en fascinerende musikalsk oplevelse med kendte hits og en masse fantastiske sange du ikke anede eksisterede - og der er altid rift om pladserne.

Teatret Gorgerne er ved at blive modne og derfor er årets koncert et hudløst ærligt indblik i parforholdets alsidige verden.  Koncerten "IT TAKES TWO" leger med alle aspekter af ham og hende, fra den spæde forelskelse, problemer, ægteskab, børn, lyst, break-ups og make-ups. Det hele bliver genfortolket i sange fra så forskellige musicals som "Mamma Mia", "The Little Mermaid", "Avenue Q", "Rock of Ages", "Tick Tick Boom", "Grease", "Heathers", "The Lion King" og mange flere. Og mon ikke der bliver budt på en smagsprøve fra efterårets nye store musical.

Koncerten er arrangeret og formidlet af Teatret Gorgerne.

PÅ PLAKATEN


Sejl ind i solnedgangen på den smukke fjord. Varighed 3½ time / Sail…

Kom med på fjordsejlads med Danmarks eneste tilbageværende passagerdampskib på havet. Tirsdag…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: