program


Teatret Gorgernes Intimkoncert: “My Favorite Things”

Teatret Gorgernes Intimkoncert: “My Favorite Things”

Teatret Gorgernes unikke intimkoncerter har altid været et kæmpe tilløbsstykke, og siden vi sidste år rykkede ind i Kulturhuset Kilden, er det kun blevet endnu bedre.  Læs mere

Der er tale om en koncert med alt barberet ned til det allermest essentielle – musikken og det enorme repertoire som musicalgenren byder på. Vi lover en fascinerende musikalsk oplevelse med kendte hits og en masse fantastiske sange, du ikke anede eksisterede - og der er altid rift om pladserne.

I år går vi “back to basics” og fokuserer på de ting ved musicals vi allerbedst kan lide. I alt sin enkelthed vores favoritsange fra så forskellige musicals som “The Sound of Music”, “Les Misérables”, “Hairspray", “Urinetown", “Klokkeren fra Notré Dame”, “Titanic", “Moulin Rouge”, “Jesus Christ Superstar”, “The Greatest Showman" og mange flere.

Unummererede pladser
Dørerne åbnes 20 min. før start
Baren har åben 1 time før og efter koncerten
Varighed: ca. 2 timer og 30 minutter inkl. pause

Arrangeret af Teatret Gorgerne

 

 

PÅ PLAKATEN


”ELVERHØJ” den 22. marts 2020, kl. 16:00 er AFLYST.
Udsat…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: