program


Tegn en bog – Harald Moltke og polareskimoerne

Tegn en bog – Harald Moltke og polareskimoerne

Kom og vær med til at afprøve en ny kreativ aktivitet. Museet inviterer til workshop i det smukt beliggende Anneks ved Fyrgården i Hundested. Temaet vi skal tegne ud fra denne dag: Mylius-Erichsen og Harald Moltke.
Tilmeld dig alle tre Tegn en bog arrangementer på en gang - så bliver prisen automatisk reduceret til 300 kr.

Gennem oplæsning følger vi Mylius-Erichsen og Harald Moltke, der i bogen, ”Grønland” fra 1906 levende har beskrevet deres oplevelser under den ”Den danske litterære Grønlandsekspedition”.

Harald Moltke var med som tegner og maler på ekspeditionen. Nu får workshoppens deltagere rollen som tegnere på turen. Inspirationen hentes i den oplæste tekst.

Som del af workshoppen vil der i løbet af eftermiddagen være et guidet besøg i selve Knud Rasmussens Hus, hvor et stort, nyerhvervet hovedværk af Harald Moltke er genstand for årets særudstilling. Her er uden tvivl mere inspiration at hente til de efterfølgende skitser.

Workshoppen ledes af Elsebeth Tank, som har udviklet metoden. Arrangementet er for voksne deltagere over 15 år – såvel øvede som uøvede. Man kan vælge at deltage én gang eller alle tre gange til særpris. Inden workshoppen går i gang, er der mulighed for at besøge udstillingen i Fyrgården med akvareller af den svenske kunstner Lars Fredholm.

Dato: 12. september 2020 kl. 13.00-17.00

Pris: Kr. 125,00 incl. materialer og adgang til Knud Rasmussens Hus.
Max. 15 deltagere.

Tilmeld dig alle tre Tegn en bog arrangementer på en gang - så bliver prisen automatisk reduceret til 300 kr.

Mødested: Annekset v. Fyrgården, Fyrstien 1, 3390 Hundested

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Oplev Brøndby, din vej til nye oplevelser!

Forestillingen er en hyldest til alle mødre og en hyldest til moderskabet. Se…

Som navnet antyder, går vi tilbage til rødderne og vi vil fiske nogle…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: