program


Telefon til afdøde
3

Telefon til afdøde

En unik koncert forestilling, der blander musik og beat lyrik og vækker det populære samarbejde mellem den legendariske digter Dan Turéll og den musikalske troldmand Halfdan E til live igen.
 Læs mere

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Onsdag, 27. Oktober 2021 19:30

En koncertforestilling med Dan Turèlls udødelige digte

Efter 28 års ventetid kan du endelig komme til at opleve dine yndlingsnumre med Dan Turèll + Halfdan E LIVE. Det sker, når Halfdan E og band rammer de danske teaterscener med en af Danmarks bedste skuespillere, Mads Wille, som stemmen i front.

Teaterkoncert ? eller lydfilm ? – projektet har altid været svært at rubricere. Tag et godt liveorkester, sæt det på en teaterscene midt i en film og tilsæt rekvisiter, regi og lys som du kender det fra teatret – og magi ! – og så har du den spændende koncertforestilling du MÅ ind og se !

Tilbage i 1993 var det et unikt og meget populært projekt, som den legendariske digter Dan Turèll og den musikalske troldmand Halfdan E satte i gang. En ny og let tilgængelig blanding af musik og beatlyrik, som danskerne var hurtige til at tage til sig.

Samarbejdet var ikke til at komme udenom og resulterede i to prisbelønnede hitalbums. Næste naturlige skridt havde været at optræde på landets spillesteder også, hvis ikke det var for det triste faktum, at Dan Turèll døde få måneder efter debutpladen.

Nu er der imidlertid godt nyt til alle inkarnerede fans – det er blevet tid til at vække klassikere som ’Hyldest til Hverdagen’, ’Sidste Tur Gennem Byen’ og ’Jeg Skulle Have Været Taxachauffør’ til live igen.

Halfdan E tog tilløb allerede sidste år 2019 med udgivelsen af det tredje album ’Telefon til afdøde’, og i 2021 og 2022 tager han så på landevejen med et lille stjerneorkester, der mestrer hele bagkataloget.

I stedet for Dan Turèll selv har Halfdan E allieret sig med skuespiller Mads Wille (kendt fra bl.a. ’Badehotellet’ og landets teaterscener), som specielt til lejligheden giver stemme til Turèlls udødelige digte.

Musikalsk bliver Halfdan E desuden bakket op af Søren Siegumfeldt (saxofon/fløjte) og Lars Terkelsen (electronics).

Siegumfeldt har bl.a. flere udgivelser bag sig med orkestret String Swing.

Terkelsen har en alsidig karriere bl.a. med sit eget electronica-act Trk-El-Son.

Medvirkende: Mads Wille, Halfdan E , Søren Siegumfeldt, Lars Terkelsen

Komponist: Halfdan E

Dramatiker, forfatter: Dan Turèll

Instruktør: Halfdan E og Mads Wille

Producent: Teatret ved Sorte Hest

Co-Producent: H. aps

Varighed:1 time og 50 minutter incl. pause

Aktuelt


En dokumentarisk og humoristisk forestilling om en frygtet tidsalder.

Kom og vær med i jagten på de magiske græskar.
Halloween Hunt er en oplevelse for hele familien.

Carmen Curlers fra Kalundborg har reddet mange kvinder fra en dårlig hårdag. Hør den utrolige historie bag det supermoderne produkt og se udstillingen

PÅ PLAKATEN


Hvis der er en debat, man næsten ikke tør gå ind i, så er det debatten om ligestilling og MeToo.…

Få historier fra besættelsestiden, hvor familier og borgere bekæmpede hinanden og tyskerne, mens de fleste passede sig selv og fik…

Guidede rundvisninger.
23.april, 7.maj, 28. maj, 20.august, 24.september og 15.oktober

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.