program


Tempo, Timing Og Tju-Hej

Tempo, Timing Og Tju-Hej

Tempo, Timing og Tju-Hej er en musikalsk komedie om en teaterforestilling, der bliver til. Kom til de første læseprøver, koreografiprøver og kostumeprøver og få indblik i, hvad der virkelig foregår bag scenen.
Varighed: ca. 120 min. inklusiv pause.

Tempo, Timing og Tju-Hej er en musikalsk komedie om en teaterforestilling, der bliver til. Fire skuespillere, en instruktør og en kapelmester møder ind på deres første arbejdsdag på teatret. De næste fire uger skal de være sammen hele tiden. De skal være hinandens allertætteste, når de i løbet af prøveperioden skal skabe den perfekte forestilling. Kom til de første læseprøver, koreografiprøver og kostumeprøver og få indblik i, hvad der virkelig foregår bag scenen.
For hvordan reagerer man, når ens nummer bliver kasseret - og når ens medspiller har det flotteste kostume? Når klappen går ned, og man intet kan huske - og kulisserne vælter om ørerne på én få dage før premieren. Og hvad gør man, når ens kollega ikke ejer humor - og publikum er som det døde hav?
Oplev Vicki Berlin, Anne Karin Broberg, Rasmus Krogsgaard og Christian Damsgaard, alle med en
kæmpe erfaring fra revyer og komedier - slå bunden ud af stråhatten i komedien om at skabe en
teaterforestiling med Tempo, Timing og Tju-Hej.

PÅ PLAKATEN


Syng med på ”Kommer nok hjem”, ”Du står stadig der”, ”Jeg har det…

Enmands-forestilling med Tommy Kenter, hvor publikum kommer tættere på kunstneren end nogensinde før.

Et standup show med kvindelige komikere

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: