program


Teologi for Voksne

Teologi for Voksne

Over 8 lørdage om året – i tre år – tilbydes i samarbejde med Folkeuniversitetet en undervisning i kristendommens grundlag. Første regulere kursusdag er den 12. januar 2019 på Katedralskolen i Viborg.

Med fag som Det Gamle Testamente; Det Nye Testamente; Kirkehistorie; Trosbekendelsen; Diakoni; Sjælesorg og Moderne Teologi; bliver der både givet en solid indføring og lagt op til engageret samtale.

Kurset henvender sig til alle interesserede. Kirkegængere; menighedsrådsmedlemmer; kirkens medarbejdere; frivillige. Alle, der gerne vil vide mere om kristendommens verden. Med udblik til kulturen og dens påtrængende spørgsmål. Der vil være et deltagerantal på max 35 deltagere pr. årgang.

Pris: Med tilskud fra Viborg Stift kan kursusafgiften holdes på kr. 1.000,00 pr. deltager for et helt undervisningsår. Dertil kommer naturligvis udgifter til de bøger, man ønsker at købe samt billetgebyr kr. 5,00.

Der vil være mulighed for at komme på en venteliste.

Læs mere på Viborg Stifts hjemmeside: https://viborgstift.dk/aktuelt/nyt-fra-stiftet/teologi-for-voksne

 

Der sælges max 40 billetter  – derefter mulighed for at komme på venteliste – link: https://goo.gl/forms/NOSrDEQnXo2wUW293 

PÅ PLAKATEN


Vi har taget traditionen op igen og lavet en stor kagebuffet med diverse…

Det blev et brag af et show da Anders Matthesen stod på Beghusets…

Igen i år præsenterer Brøndby Ungdomsskole og Brøndby Musikskole en musical fyldt med…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: