program


Teologi for Voksne

Teologi for Voksne

Over 8 lørdage om året – i tre år – tilbydes i samarbejde med Folkeuniversitetet en undervisning i kristendommens grundlag. Første regulere kursusdag er den 12. januar 2019 på Katedralskolen i Viborg.

Med fag som Det Gamle Testamente; Det Nye Testamente; Kirkehistorie; Trosbekendelsen; Diakoni; Sjælesorg og Moderne Teologi; bliver der både givet en solid indføring og lagt op til engageret samtale.

Kurset henvender sig til alle interesserede. Kirkegængere; menighedsrådsmedlemmer; kirkens medarbejdere; frivillige. Alle, der gerne vil vide mere om kristendommens verden. Med udblik til kulturen og dens påtrængende spørgsmål. Der vil være et deltagerantal på max 35 deltagere pr. årgang.

Pris: Med tilskud fra Viborg Stift kan kursusafgiften holdes på kr. 1.000,00 pr. deltager for et helt undervisningsår. Dertil kommer naturligvis udgifter til de bøger, man ønsker at købe samt billetgebyr kr. 5,00.

Der vil være mulighed for at komme på en venteliste.

Læs mere på Viborg Stifts hjemmeside: https://viborgstift.dk/aktuelt/nyt-fra-stiftet/teologi-for-voksne

 

Der sælges max 40 billetter  – derefter mulighed for at komme på venteliste – link: https://goo.gl/forms/NOSrDEQnXo2wUW293 

PÅ PLAKATEN


DON GNU har endnu engang sat alt på et bræt! Balancerende på den…

Kom med på fjordsejlads med Danmarks eneste tilbageværende passagerdampskib på havet. Tirsdag…

Peter Schrøder og Kurt Ravn spiller to ældre herrer, som nægter at give…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: