program


The Beatles Revival

The Beatles Revival

Musikken fra et af verdenshistoriens største boybands!

Hop ombord i tidsmaskinen og lad The Beatles Revival tage dig med tilbage til en af musikhistoriens vildeste successer.The Beatles nåede kun at spille ganske få koncerter i Skandinavien. Til de mange fans, der ikke nåede at opleve giganterne live, er The Beatles Revival den ultimative erstatning. Jagten på et autentisk Beatles image og en optræden i verdensklasse har nemlig placeret orkestret blandt tidens allerbedste tributebands.

Om bandet
Siden starten i 1996 har bandet været hyret til at spille support til Britiske legender som The Animals, Joe Cocker, The Rubettes, The Searchers og Smokie, ligesom bandet flere gange har optrådt på forskellige TV-kanaler. Desuden optrådte bandet selvfølgelig på ”The 20th Anniversary 1983 – 2003 Liverpool Beatle Week” i den berømte Cavern Club. Også i Tyskland til ”Hamburg Beatles Konvention” var The Beatles Revival selvfølgelig på scenen. Flere berømtheder som f.eks. fodboldspilleren Ruud van Nistelrooy og Formel 1 kørerne Tomas Enge, Niky Lauda og Alan Prost har engageret bandet til deres private fester.

Foyeren åbner kl. 18.00
Spisning kl. 18.30 ved tilkøbt billet
Unum. siddepladser
Menuen leveres af Produktionshøjskolen i Brøndby 

PÅ PLAKATEN


Kom til Ballerup og oplev kampklare riddere til hest, frygtindgydende vikinger, lyden af…

Velkommen til det nordvestlige hjørne af Sjælland.

DON GNU har endnu engang sat alt på et bræt! Balancerende på den…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: