program


The Beatrio og musikjournalist Per Wium

The Beatrio og musikjournalist Per Wium

The Beatrio og musikjournalist Per Wium sætter med denne koncert fokus på forskellighed i Beatles-kataloget. Vi skal i ord og toner høre, hvad der gør en John-sang anderledes end en Paul, George eller Ringo-sang.

 

Beatrio: “John, Paul, George & Ringo”

 

The Beatrio og musikjournalist Per Wium sætter med denne koncert fokus på forskellighed i Beatles-kataloget. Vi skal i ord og toner høre, hvad der gør en John-sang anderledes end en Paul, George eller Ringo-sang.

 

Vi bliver ført rundt i krogene gennem Beatles-karrieren, hvor gruppe-uniformeringen efterhånden falmer. 

 

John, Paul, George & Ringo var mere end blot The Beatles. De havde hver deres personlighed og plads i bandets musik og som de idoler, de også var i 60’erne. 

 

Forskelligheden kunne høres i sangene. Beatles rummer store musikalske kontraster. Rock, klassisk, børnesange. De har mange farver i den musikalske pallet.

 

The Beatles’ individualitet kulminerer i slutningen af karrieren og peger i retning af de 4 medlemmers musikalske liv efter The Beatles.

 

The Beatrio-koncertens første afdeling (ca. 45 min.) er akustisk. Vi skal høre og mærke styrken i sangene “uden elektronisk pynt”. Musikjournalist Per Wium fortæller om Beatlessangene. 

 

Anden afdeling (ca. 45 min.) er en elektrisk koncert, hvor alle 4 musikere fokuserer på Beatles-lyden, de karakteristiske vokaler og lyden fra de gamle instrumenter.

 

Billetpris: 150 kr. (+ gebyr = 160 kr.)

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Odsherred.

Velkommen til Nordsjælland.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: