program


The Gambian Folk Project

The Gambian Folk Project

Oplev et unikt musikalsk univers i mødet mellem de spændstige vestafrikanske rytmer, og den mere svævende nordiske jazz. Det er glæde og gejst, der når ud over scenekanten i et virtuost overflødighedshorn, hvor man straks bliver grebet af stemningen.

- vestafrikanske rytmer

I 2020 kan de mesterlige musikere fra The Gambian Folk Project igen opleves i Danmark i intenst og virtuost samspil. Denne koncertrække fejrer orkestrets debutalbum Jaliyaa Bungō. I januar spillede orkestret releasekoncerter i Gambia, og nu er turen kommet til Danmark. Siden 2017 har de gambianske musikere Yusupha og Ansumana Suso gæstet Danmark fire gange, og orkestret har turneret land og rige rundt med fabelagtige koncerter. De har b.la spillet på Copenhagen Jazz Festival, Århus Jazz Festival, Ribe Jazz Festival, div. venues i hele landet og koncerter rundt om i den danske folkeskole.  

De to gambianske brødre Yusupha og Ansumana kommer fra den navnkundige Suso griot-familie i Gambia. Gennem tolv generationer har deres familie og slægtninge viderebragt, forfinet og fornyet den traditionelle gambianske og vestafrikanske musik. Brødrene udfolder sig i samspil med deres bandmedlemmer fra Danmark Troels Buur Jensen, Benjamin Møller Kirketerp og Martin Maretti Andersen. De fem musikere skaber et unikt og originalt musikalsk univers i mødet mellem de spændstige vestafrikanske rytmer og den mere svævende nordiske jazz. Musikken emmer af glæde og gejst, og når den hamrer ud over scenekanten i et virtuost overflødighedshorn, kan man ikke andet end at blive grebet af stemningen.

Line-up:
Yusupha Suso - balafon og vokal
Ansumana Suso - kora, djembe og vokal
Troels Buur Jensen - guitar og vokal
Martin Maretti Andersen - trommer
Benjamin Møller Kirketerp - bas

Godt at vide:
Entré til koncert: 150 kr.
Koncertmenu: 179 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

PÅ PLAKATEN


Stig ombord på Hjortholm og tag med på en helt særlig tematur til…

En hyggelig eftermiddag i en af Danmarks mindste økologiske vingårde. Vi starter i…

Kom helt tæt på museets historie og oplev de stemningsfyldte bindingsværkshuse.
Rundvisninger…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: