program


The Lee Trio

The Lee Trio

Klassisk musik direkte fra San Francisco

Den amerikanske klavertrio debuterede i Wigmore Hall i 2002 og har siden inspireret og bevæget publikum over hele verden med sine gribende musikalske fortolkninger.
Det er tre musikalske søstre, der danner dette dynamiske ensemble. I 2004 vandt trioen anden prisen i den italienske Gaetano Zinetti Competition og fik samme år en pris ved Kuhmo International Chamber Music Competition i Finland.
Trioen er kendt for at arbejde sammen med nulevende komponister samt at bidrage til den musikalske uddannelse af nye generationer.
De giver blandt andet master classes på uddannelser rundt i verden og spiller koncerter på steder, hvor der ellers kun sjældent eller aldrig bliver opført klassisk musik.

Programmet bliver følgende: 

LUDWIG VAN BEETHOVEN  (1770 - 1827)   Piano Trio No. 5 in D major, Op. 70, No. 1 "Ghost"Allegro vivace e con brioLargo assai ed espressivoPresto
ULJAS PULKKIS
(b. 1975)Fern Flowers(2015)Midsummer Night MagicThe VisionFern Flower Dance
~pause~

ANTONÍN DVOŘÁK
(1841-1904)Piano Trio No. 4 in E Minor, Op. 90Lento MaestosoPoco AdagioAndanteAndante ModeratoAllegroLento Maestoso


Unum. siddepladser

PÅ PLAKATEN


Kreative Dage

MesseC

NORDENS SUVERÆNT STØRSTE KREATIVE MESSE

Velkommen på jubilæumsudgaven af Kreative Dage…

Velkommen til det nordvestlige hjørne af Sjælland.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: