program


Things We Do For Love – Ivan Pedersen, Peter Busborg og Jørgen Thorup

Things We Do For Love – Ivan Pedersen, Peter Busborg og Jørgen Thorup

Glæd dig til en aften med tre fantastiske herrer, Ivan Pedersen - kendt fra popduoen Laban, Peter Busborg - medvirket i et hav af Melodi Grand Prixer og Jørgen Thorup - bedst kendt som keyboardspiller i Shu-bi-dua.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Things We Do for Love (TWDFL)

Hvad hjertet er fuldt af, løber munden over med.
Så sandt som det er sagt, og præcis baggrunden for at medlemmerne af denne trio var NØDT til at samles!

Things We Do For Love er en fantastisk blanding af maximal rutine, forskellige vidtspændende karriereforløb med 3 unikke musik-personligheder, der hver især excellerer på hver sin måde med det vokale og hver sanger m. sangskrivning som speciale. Sangene akkompagneres af Guitar, Piano og percussion – og hvis det ikke VAR så overrendt, burde denne trio faktisk have heddet: De tre tenorer.

TWDFL spiller og synger melodiske rock-sange – oftest med vokalharmonier som gennemgående særkende. Repertoiret består hovedsageligt af egne kompositioner fra sangernes egne solist-karrierer, samt trioens helt nyskrevne sange - MEN fordi alle tre har savnet det bedste af den tidløse pop/rockmusik i de seneste 4 årtier, udgør også udvalgte klassikere i trioens egne arrangementer en del af set-listen.

Koncerterne, repertoiret og instrumenteringen er designet til det intime koncert-rum, og nærværet mellem trioen og publikum er selve benzinen i deres vitale optræden, et nærvær, som de tre efterhånden er trænede i også at overføre til også en større koncertsal.TWDFL har her fra sin start to væsentlige ambitioner: At sende de fremmødte hjem fra koncerten, nynnende og med et smil om munden, og undervejs at udfordre sig selv musikalsk og kunstnerisk.

Under Corona pausen har de tre sangskrivere arbejdet på nyt eget repertoire, og der begynder at tegne sig et en personlig stil og retning for de tre velsyngende herrer og sangskrivere. Dette er blevet til albummet ”Vildeste Visioner” og lanceringen begyndte med udgivelsen af singlen ”On the road” m tilhørende video i sensommeren 21, fulgt af to nye singler op imod Jul, alle tre sange playlistede på DR ,og trioen vil med garanti være massivt tilstede i det ”offentlige rum” inden og op til koncerttidspunktet.

Aktuelt


Only in Danish. Den E-mail du modtager efter du har gennemført købet, indeholder din adgang til den podcast du har valgt. Følg vejledningen i mailen. På safari blandt giganter, er en tur du sjældent vil glemme. Du er kommet til det absolut største inden for Vindmøller og her testes og udvikles de nyest teknologier. Historierne er en blanding at fakta, lokalt forankret fortællinger, natur, og selvfølgelig anekdoter fra livet fra møllecentrets og vindmøllernes levetid.

Guidede rundvisninger.
23.april, 7.maj, 28. maj, 20.august, 24.september og 15.oktober

Halfdan Rasmussens mangfoldighed af digte, tosserier, børnerim og erindringer danner grundlag for en eksistentialistisk historie om et mandeliv med både glæder, sorger, svigt og trofasthed – og familiebånd.

PÅ PLAKATEN


Autocamper Show 2022

Rul mod MESSE C i Fredericia og oplev en udstilling fyldt med alle de nyeste autocampere, spændende udstyr og inspiration til dit næste eventyr i autocamper i ind- og udland.

Gå på opdagelse i 16.000 m2 udstillingsområde.

Det’ sørme, det’ sandt December!
17. - 20. november 2022

Eks-mænd er en humoristisk fortælling om to mænds rejse gennem Europa, på slidte dæk og halvtom tank. De to har…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.