program


Thomas Buttenschøn – Doin’ My Drugs

Thomas Buttenschøn – Doin’ My Drugs

Masser af energi og musik med livsbekræftende budskaber i en personlig koncert, du husker!

DatoThomas Buttenschøn fortæller sin historie gennem musikken. En historie om Aids, død, håb og kærlighed. Koncerten Doin’ My Drugs følger i samme spor som Buttenschøns tidligere solokoncerter – ægte, personligt og eftertænksomt. 

Jeg mistede begge mine forældre alt for tidligt, og var selv ekstremt heldig, at overleve indtil medicinen kom. I dag kan jeg ikke overføre virus, fordi jeg er velbehandlet. Begge mine børn er sunde og raske. De er ikke smittede, fordi jeg smitter ikke. Den er den historie jeg gerne vil fortælle. Jeg vil være med til at oplyse, og give håb til de store dele af verden, som endnu ikke ved, at hiv ikke er en dødsdom, men det er noget vi kan nedkæmpe i fællesskab. - Thomas Buttenschön

Læs mere her

Forventet varighed: 2x45 minutter
Unummererede siddepladser
Dørene åbner kl. 19

PÅ PLAKATEN


Velkommen til til Vestsjælland.

Årets Tønder festival i 2015 skulle vise sig at være en ny begyndelse…

En kombination af live-musik og foredrag om musicalmusikkens udvikling fra 1920’erne og frem…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: