program


Thomas Buttenschøn – Tilbage på dansk

Thomas Buttenschøn – Tilbage på dansk

En (p)opsang om danske værdier.

Den anmelderroste folkekære sanger og sangskriver Thomas Buttenschøn besøger Brønden med sit nye show “Tilbage På Dansk”, hvor han både spiller helt nye sange og berører gamle kendinge fra det store bagkatalog. Buttenschøn udgiver i foråret 2019 sit første officielle dansksprogede album siden “Vinden Der Blæser”, som udkom i 2011.

Hvad gør os mere danske end skandinaviske? Hvornår er man en hel familie? Og kan man være en halv familie? Det er måske nemmere, når man kun er halvdansk? I showet ”Tilbage til dansk” kaster den folkekære og anmelderroste musiker Thomas Buttenschøn spørgsmål om danskhed op i luften og synger nye sange om tunge emner som sin mors død, faderens alkoholforbrug og forholdet til sine børn, som han nu kun ser på deltid.

Melankolien holdes i hånden af den varmeste humor. Og netop det komiske og det alvorlige danser den smukkeste pardans gennem hele showet. Der må grines, og der må grædes. Og til tider bliver det så tragikomisk, at der må grædes af grin.

Thomas Buttenschøn siger om showet
“Jeg vil gerne give folk en oplevelse. Jeg vil have dem til at mærke sig selv. Jeg håber på at mine fortællinger, og mine sange, kan sætte en masse tanker i gang, hos dem der kommer og oplever mit show. Det ypperste jeg selv mærker, når jeg virkelig bliver ramt af musikalske oplevelser, er når jeg mindes og glemmer på samme tid. Når jeg bliver glad og trist på samme tid. Det er dén følelse jeg gerne vil give mit publikum.”

Salg af kaffe, øl og vand
Varighed: 2x45 minutter
Unum. siddepladser

PÅ PLAKATEN


- en SPA musikalsk komedie – når den værste ungdom er overstået

I foråret 2020 er det 50 år siden, at The Beatles udgav deres…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: