Thomas Buttenschøn – Tilbage på dansk

En (p)opsang om danske værdier.

Vælg billetter


 

Den anmelderroste folkekære sanger og sangskriver Thomas Buttenschøn besøger Brønden med sit nye show “Tilbage På Dansk”, hvor han både spiller helt nye sange og berører gamle kendinge fra det store bagkatalog. Buttenschøn udgiver i foråret 2019 sit første officielle dansksprogede album siden “Vinden Der Blæser”, som udkom i 2011.

Hvad gør os mere danske end skandinaviske? Hvornår er man en hel familie? Og kan man være en halv familie? Det er måske nemmere, når man kun er halvdansk? I showet ”Tilbage til dansk” kaster den folkekære og anmelderroste musiker Thomas Buttenschøn spørgsmål om danskhed op i luften og synger nye sange om tunge emner som sin mors død, faderens alkoholforbrug og forholdet til sine børn, som han nu kun ser på deltid.

Melankolien holdes i hånden af den varmeste humor. Og netop det komiske og det alvorlige danser den smukkeste pardans gennem hele showet. Der må grines, og der må grædes. Og til tider bliver det så tragikomisk, at der må grædes af grin.

Thomas Buttenschøn siger om showet
“Jeg vil gerne give folk en oplevelse. Jeg vil have dem til at mærke sig selv. Jeg håber på at mine fortællinger, og mine sange, kan sætte en masse tanker i gang, hos dem der kommer og oplever mit show. Det ypperste jeg selv mærker, når jeg virkelig bliver ramt af musikalske oplevelser, er når jeg mindes og glemmer på samme tid. Når jeg bliver glad og trist på samme tid. Det er dén følelse jeg gerne vil give mit publikum.”

Salg af kaffe, øl og vand
Varighed: 2x45 minutter
Unum. siddepladser

Sted


Kulturhuset Brønden Multisalen Brøndby Strand Centrum 60
2660 Brøndby, Danmark

Belépés



Az alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google