program


THOMAS WIVEL - Alle alene i verden

THOMAS WIVEL - Alle alene i verden

nyt standupshow fra Wivel

Så er Thomas Wivel igen i sit element som komiker, i sit nye standupshow: ”Alle Alene I Verden”.Han siger selv ger om showet: ”Ensomhed er et virus, der spreder sig hurtigere end Corona. Det er i hvert fald et livsvilkår for mig. Det er prisen for den rute i verden, jeg tidligt valgte at stævne ud i. Jeg vil tale om ensomhed som en klar og uundgåelig konsekvens af en forjaget kultur og som en personlig puls. En puls der også fører en smuk og dynamisk frihed med sig. Det vil jeg åbne op for, og det sker med stand up som omdrejningspunkt i et nyt show!”   

Dette show foregår på teatrets nye SCENE 2! Indgangen er derfor ved Lindgrens Allé 2, lige rundt om hjørnet fra Play :-) Der åbnes 30 minutter inden showstart, og døren lukkes præcis, så kom i god tid. 

 

OBS: alle shows på Teater Play har en minimumsgrænse på 15 år for publikum - ikke af hensyn til de unge, men af hensyn til de optrædende.. 

Dette bedes overholdt, tak :-)

 

PÅ PLAKATEN


Special game species, legendary hunters, Hungary’s largest exhibition aquarium, hunting dog shows, various…

Bliv klogere på Ringkøbings historie - fra rige købmænd til bunkere fra Anden…

ÅBNINGSTIDER Fredag  17.09.2021 - kl. 13.00 - 21.00 Lørdag  18.09.2021 - kl. 11.00…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: