program


Thure Lindhardt: Min karriere

Thure Lindhardt: Min karriere

Kom helt tæt på den dygtige og charmerende skuespiller i et personligt foredrag.  Læs mere

”Broen”, ”Engle og Dæmoner”, ”Flammen og Citronen” og ”Nordkraft” er bare nogle af titlerne på prisbelønnede Thure Lindhardts imponerende CV.

Med afsæt i sit professionelle liv fortæller Thure Lindhardt om livet som internationalt anerkendt skuespiller og om at turde tage sig selv alvorligt.

Om Thure Lindhardt
I 2000 fik Thure Lindhardt sit gennembrud med spillefilmen ”Her i nærheden” og medvirkede derefter i andre danske filmsucceser som ”Nordkraft” (2005), ”Flammen og Citronen”(2008), ”Blå mænd” (2008) og ”Sandheden om mænd” (2010). Sin tv-serie-debut fik han i 1998 i ”Strisser på Samsø”, og siden har Thure Lindhardt medvirket i flere populære danske og internationale tv-serier heriblandt ”Edderkoppen” (2000), ”Rejseholdet” (2002), The ”Borgias”(2013), ”Badehotellet” (2016) og senest ”The Last Kingdom” (2017).

Thure Lindhardt er blevet anerkendt og hædret for sit skuespil med adskillige priser. Heriblandt: Reumerts Talentpris, Hartmann-Fondens Diplompris og Teaterpokalen.

Unum. siddepladser

PÅ PLAKATEN


Velkommen til til Vestsjælland.

Velkommen til Odsherred.

Ársins Beatles Kvøld við konsert og dansi við The Brouci Band – The…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: