program


Til (ingen verdens) nytte

Til (ingen verdens) nytte

En nutidig fortælling om danskere spillet af et hold af stærke skuespillere, bestående af Finn Nielsen, Lisbeth Wulff, Jacob Lohmann og Marianne Høgsbro

Virkeligheden er nogle gange ikke så munter at være i, men i al sin absurde genkendelighed kan den godt virke komisk. Man kan bare ikke altid selv se komikken, når livets landevej tager nogle skarpe sving.

Og sådan er det også for Berit, der har rundet de 60 og i mange år har været en engageret medarbejder hos DSB. Hun har været igennem en del omstruktureringer iværksat af en velmenende HR-chef, der ikke tvivler på, at Berit vil være lige så god til at sælge pølser, som hun var til at sælge billetter. Men Berit er ikke så omstillingsparat længere. Til gengæld er hun en ordentlig og behagelig kvinde, som tager sig godt af sin overbo, pensionisten Svend.  Til gengæld er hun en ordentlig og behagelig kvinde, som tager sig godt af sin overbo, pensionisten Svend.

Til (ingens verdens) nytteer en aktuel forestilling skrevet af den Reumert-vindende dramatiker Thomas Markmann. 

 

 

 

(Folketeatret) 

PÅ PLAKATEN


Den perfekte optakt til julen 2018 En intim julekoncert med Søs Fenger Kvartet

Åbningstider

Lørdag d. 19. maj kl. 10.00 - 24.00
Søndag…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: