program


Tim Christensen

Tim Christensen

Vi har i de sidste par år drømt om at kunne præsentere en intimkoncert med den danske musikscenes legende, Tim Christensen.
Det er nu endeligt lykkedes for os. Tiden er kommet til at sætte et stort kryds i kalenderen og glæde sig til en uforglemmelig aften.  Læs mere

Når man taler om Tim Christensen, kommer man ikke uden om Dizzy Mizz Lizzy - og det med god grund! Rockgruppen, der har opnået legende-status herhjemme og vundet både danske og udenlandske hjerter, har siden 1988 haft Tim Christensen som forsanger. 

Gruppen blev opløst I 1998 og i 2000 startede Tim Christensen sin solokarriere med albummet ”Secrets On Parade”, der solgte 70.000 eksemplarer, hjulpet godt på vej af singlen ”Love Is A Matter Of”.

Tim Christensens største hit til dato er singlen ”Right Next to the Right One”, som DR valgte som titelsang til serien ”Nikolaj og Julie”. Efterfølgende har han udgivet endnu tre album og senest optrådte han ved Kronprins Frederiks fødselsdagsfest på DR. 

Vi glæder os til en unik aften sammen med jer, intimkoncert og tapas.

Og kan du ikke vente til 11. april - så kan du nyde ham her :-)

Aftenen begynder kl. 18:00 og forventes afsluttet ca. kl. 22:00.

Der serveres en let anretning med tapas, og cirka kl. 20:00 går Tim på scenen.

Tim Christensen spiller solo i 2 x 30 min.

Der er sat op med store runde borde og unummererede pladser.

Det vil sige: Ingen pladsreservation, men ved køb af 12 billetter samlet kan man - ved henvendelse til Beghuset - reservere et helt bord.

Der kan forekomme pladser med begrænset udsyn.

Dørene åbnes kl. 18:00

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Nordsjælland.

Iben Hjejle spiller jordskælvsforskeren Inge Lehmann og Jesper Lohmann spiller Niels Bohr i…

Musical for hele familien! Vil I ikke gerne føres ud på Det Caribiske…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: