program


Time of my Life
6

Time of my Life

I denne teaterkoncert vil vi opleve en masse forskellige karakterer, som kigger tilbage på deres liv og tænker på de øjeblikke, som har betydet noget for dem eller måske ligefrem defineret deres liv. Og hvert eneste øjeblik er naturligvis knyttet uløseligt sammen med et musiknummer fra de forskellige karakterers ungdom i 1970’erne og 1980’erne.  Læs mere

 

Vinderen af Dansk Melodi Grand Prix 2018 er med i Time Of My Life – Den ultimative 80’er rockhyldest

Umiddelbart lå det ikke lige i kortene, at vinderen af Dansk Melodi Grand Prix 2018 skulle medvirke i den aarhusianske teaterkoncert Time Of My Life. Men det skete så alligevel! For ”vikingen” Jonas Rasmussen, der vandt overbevisende med sangen ”Higher Ground”, har siden 2012 været én af de faste solister i aarhusianske MusicalDanmarks mange teaterkoncerter.

 Publikummet rundt i landet kender derfor Jonas Rasmussen særdeles godt fra teaterkoncerterne ”Fra Waterloo til Düvemåla”, ”JOHN & JOEL”, ”Band On The Run” og ”SAD i PARKEN”. På scenen er Jonas ret iøjnefaldende med sit kraftige røde hår og skæg, men han er især kendt for sin høje, klare og kraftfulde stemme, som han gang på gang har begejstret publikum med.

 Om godt en uge er Jonas og resten af holdet klar til turnestarten på den næste forestilling fra MusicalDanmark, nemlig ”Time Of My Life – Den ultimative 80’er rockhyldest”, og den 28. februar kan Time Of My Live opleves i Lynghøj Teatersal.

Det lokale publikum kan dermed snart glæde sig til, at opleve den grand-prix-vindende ”viking” svinge mikrofonen og give sangene kamp til stregen, dog uden skumsprøjt og vind i sejlene. Time Of My Life er derimod en teaterkoncert om livets helt store øjeblikke og hvordan der til disse øjeblikke i livet hører et stort musiknummer til.

På den måde bliver Time Of My Life til en to timers musikalsk teaterrock-extravaganza med de bedste sangere og musikere, som vil sætte ild til scenen fra første tone. De medvirkende tør godt love, at salen bliver rødglødende, når der bliver tændt op for 30 af de største 80’er hits!

Oplev bl.a. With Or Without You af U2, Every Breath You Take af Police, Africa af TOTO, Let’s Dance af David Bowie, Freedom af Wham, (I’ve Had) The Time Of My Life fra Dirty Dancing og mange flere hits.

Info og kommentarer;Michael Bentholm, MusicalDanmark.Tlf. 22 307 318.Efirserne@live.dk.

 

Medvirkende i Time Of My Life:

Koncept & ide: Michael Bentholm

Iscenesættelse/koreografi: Peter Friis

Musik arrangement & Kapelmester: Niels Rahbech

Scene og lysdesign: Kristoffer Birkkær Nielsen

Lyddesign: Kristian Kühnel

Produktion: MusicalDanmark v/Michael Bentholm

Sangere & musikere: Jonas Rasmussen (vinder af Dansk Melodi Grand Prix 2018), Lene Nørrelykke (nr. 2 i Stjerne for en aften), Jacob Prüser (SEEBACH – The musical), Rikke Lillevang og Lucas Hoang.

Musikere: Niels Rahbech (keyboards),Lars Wagner (trommer),Michael Vestbo (guitarer) ogJoakim Øester (bas)                                 

 

Uddragaf sange i Time Of My Life:

 Every Breath You Take (Police)

 When Tomorrow Comes (Eurythmics)

 Black Or White (Michael Jackson)

 Manic Monday (Bangles)

 With Or Without You (U2)

 Total Eclipse Of The Heart (Bonnie Tylor)

 Freedom (Wham)

 Against All Odds (Phil Collins)

 Like A Prayer (Madonna)

 Let’s Dance (David Bowie)

 Africa (Toto)

 Summer Of ’69 (Bryan Adams)

 (I’ve Had) The Time Of My Life (Bill Medley & Jennifer Warnes)

 Og mange flere…

 

http://www.firserne.dk/time-of-my-life/

 

 

 

PÅ PLAKATEN


Udforsk de mange spændende arrangementer i Brøndby Kommune

Vi siger velkommen til en forrygende sæson med masser af godt teater for…

To venners lange rejse ud i mørket.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: