program


Time of my Life
2

Time of my Life

I denne teaterkoncert vil vi opleve en masse forskellige karakterer, som kigger tilbage på deres liv og tænker på de øjeblikke, som har betydet noget for dem eller måske ligefrem defineret deres liv. Og hvert eneste øjeblik er naturligvis knyttet uløseligt sammen med et musiknummer fra de forskellige karakterers ungdom i 1970’erne og 1980’erne.  Læs mere

Billettyper


200.00 kr. - 300.00 kr.
3 Billettype(r)

DatoI foråret 2018 har MusicalDanmark 10 års jubilæum. Det vil vi fejre med denne ultimative rockteater koncert TIME OF MY LIFE. En to timers lang extravaganza med de bedste professionelle sangere og musikere.

Det musikalske ophav til TIME OF MY LIFE er 30 af de allerstørste hits fra 70'erne og 80'erne, der har været den ene landeplage efter den anden. F.eks. "With Or Without You" af U2, "Every Breath You Take" af Police, "Africa" af TOTO, "Let's Dance" af David Bowie, "Freedom" af Wham, titelnummeret (I've Had) The Time Of My Life" fra filmen Dirty Dancing og naturligvis en lang række af de store rock hits fra grupper som Queen, Journey, Whitesnake m.fl. Så I kan roligt forvente, at der kommer fuld skrald på musikken!

 

Det var jo ikke kun i England og USA, de kunne lave rigtig godt musik. Så der kommer også nogle danske numre med i handlingen. F. eks. ” Vågner i natten” og ”Den jeg elsker”

 

Medvirkende: Astrid Højgaard Lundgren, Jonas Rasmussen og Jacob Prüser m.fl. I alt ni professionelle sangere og musikere.

Kapelmester: Niels Rahbech

Instruktør: Michael Bentholm

http://www.firserne.dk/time-of-my-life/

 

 

PÅ PLAKATEN


Shakespeare når han er bedst. En rablende skør komedie skrevet af den store…

Visuelt og sanseligt teater for de 2 - 6 årige og deres voksne.…

En hyldest til skovbrynet og dets myldrende liv med egern og pindsvin. En…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: