program


Time of my life

Time of my life

"Time of My Life" er et musikalsk tilbageblik med alt det bedste fra 70érne og 80’erne

”Time of my life” er en sprudlende rockteaterkoncert, hvor ni professionelle sangere og musikere tager os med tilbage til 70’erne og 80’erne med en række af de største hits fra bl.a. U2, Police, TOTO, David Bowie, Wham og mange flere.

”Time of my life” er en palet af små historier, der væves ud og ind imellem hinanden og  alle med det fælles omdrejningspunkt: Det bedste øjeblik i mit liv - The Time of My Life.

 I teaterkoncerten vil vi opleve en masse forskellige karakterer, som kigger tilbage på deres liv og tænker på de øjeblikke, som har betydet noget for dem. Og hvert eneste øjeblik er naturligvis knyttet uløseligt sammen med et musiknummer fra de forskellige karakterers ungdom.

 Vi glæder os til gensynet med gruppen, som vi kender fra bl.a. Abba og John & Joel.

 

 

(MusicalDanmark)

PÅ PLAKATEN


Vi siger velkommen til en forrygende sæson med masser af godt teater for…

Velkommen til det nordvestlige hjørne af Sjælland.

En vandring på 6 – 7 km hvor landskabet omkring Klint bakker og…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: