program


Tirsdags TV – lejrskole og landslejr

Tirsdags TV – lejrskole og landslejr

Kom til hyggelig historisk film eftermiddag på Ringsted Arkiv. Hjemmebio når det er bedst.
Tag med på Lejrskole i Bækken og på KFUK Landslejr ved Ringsted
 Læs mere

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Vi tænder i dag for to film. Først skal vi med på Lejrskole i Bækken i Sønderjylland i 1965 – som rigtig mange børn fra Ringsted har oplevet. Vi skal med bus og tog, vi kører rundt i Jylland, og der bliver løst skoleopgaver undervejs.

Derefter oplever vi ægte spejderånd, på KFUK-landslejren i Englerup ved Ringsted i 1982. En kæmpe oplevelse for de mange, mange børn der deltog i begivenheden.

Læn jer tilbage og tag på nostalgirejse til 60’erne og 80’erne.

Der serveres kaffe og kage til filmene.

Aktuelt


Hvad vi giver, får vi retur. Fru Strid gennemgår en forvandling fra fru Strid til fru Blid med hjælp fra byens venlige brillemand. Alder: 3 - 8 år.

Juleeventyret om Cirkeline og den dag hun sammen med musene Ingolf og Frederik får gjort de sidste julegaver klar, hentet juletræ og fremtryllet en stjerne til toppen af juletræet. Familieforestilling fra 3 år.

Torsdag den 6. oktober inviterer vi til den sidste Gylden Torsdag + GULDBAR, inden vi holder en vinterpause. Til GULDBAR har du denne gang mulighed for at deltage i en vinsmagning med italienske kvalitetsvine, som Brian Bang Schneeberg fra VinoSorana står for. Du kan sagtens indtage dit aftensmåltid til GULDBAR! Denne gang står menuen på gul(d)laschsuppe m. brød inkl. en guldøl og en økologisk nougatisdessert for kun 100 kr.! Maden serveres fra kl. 17.30-20. Forudbestil gerne maden på denne side. Det er som altid gratis at deltage i GULDBAR, men vinsmagningen kræver en billet. Se mere herom nedenfor.

PÅ PLAKATEN


Carmen Curlers fra Kalundborg har reddet mange kvinder fra en dårlig hårdag. Hør den utrolige historie bag det supermoderne produkt…

Repertoiret bliver danske og engelske julesange og salmer, som hun holder af - og måske også lige et par af…

Siden de blev dannet i 2009, har Tradish optrådt på hundredvis af scener på tværs af Europa. Som en del…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.